reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Fifka nie kochaj jej, chwalipięta jedna, tylko szklane wizytówki i szklane wizytówki jakieś dziwactwo wymyśliła
i nie patrzy czy nam nie szkoda, czy tez byśmy takich nie chciały nic a nic
teraz pewnie patrzy na nie i się ślini albo przytula do nich a my co???? a my mamy obejść się niczym bo nawet zdjęcia nie chce pokazać taka jest o nie zazdrosna

fifka: no przestań bo się zawstydzę a nie chcę się rozpraszać w patrzeniu na wizytówki:zawstydzona/y:

fasola: ej no weź nie zdychaj.. kto będzie wtedy chwalić moje wizytówki...:sorry2:

edit: KONIEC! serio przez was nie zasnę głupole wy moje;P idę spać! Dobranoc;)

sleep no co ty gadasz? miq rodzi ? suuuuper :-p a coś tam jeszcze pisałaś hmmmm ale o czym to było :confused: aaaaa że jakieś plastikowe wizytówki czy coś. To kiedy idziesz na pocztę na sentymentalną wycieczkę?

Fifka ja to z tą miłością bym się zastanowiła bo widzisz jakie to stworzenie niedobre jest, nie podzieli się ani nic :rofl2: czeka tylko żebyśmy pozieleniały z zazdrości

miq a tak w szczególe gdzie ty jesteś? Jak się robaczki czujecie?

magdalena a ty z Bartusiem?

Lam jak tam układanie życia rodzinnego idzie? :-)

Fasolka wyspałaś się? moje dziecię odpukać dziś spało do 5 :-) potem jeszcze do 7.30 :laugh2:

reklama
dobry :-) nadrabiałam :-)
lam.. gratulacje.. teraz musi być już tylko lepiej :p

sleepy.. czemu zmieniłaś wizytówki na kartonowe.. nie rozumiem Cię :rofl2: gratulacje z przyjścia deskowych wizytówek ;-)

Do góry