reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Fasolka to bardzo się cieszę i współczuję zarazem... Kurcze mi by serce pękło jakbym miała małego komuś zostawić.... :-( Musielibyśmy faktycznie przymierać głodem żebym wróciła teraz do pracy....

Właśnie dlatego chce teraz drugie dziecko... bo wiem ze drugi raz nie będzie mi już dane tak siedzieć w domu a bardzo nie chce mieć jedynaka...

reklama
Aaa to troszkę zmienia postać rzeczy :tak: To już wtedy będzie duża dziewczynka! Ja myślałam ze ty już po tych 60 dniach wracasz...

Jeśli uda mi się dość szybko zajść to też posiedzę z drugim maluchem pewnie nie dłużej jak do roku a później zobaczymy jak to będzie :tak: A Konrad jak tylko nauczy się prosić na siku i zdejmiemy definitywnie pamersa to pójdzie do przedszkola aż się będzie za nim kurzyć :-D No chyba ze ja będe wracać do pracy to pójdzie ze mną nawet w pampersie :-) (w moim przedszkolu od 2 latek przyjmują do przedszkola o ile dziecko nie nosi pampersów no chyba ze sama będe małego przewijać jak wrócę do pracy)

skasuj sobie tylko te moje osiągnięcia i mam nadzieję że się przyda;) Gratuluję osiągnięć z urlopem.

Dziewczyny..... będzie hit... buduję napięcie....

UWAGA! ATTENTION! ACHTUNG! предпазливост! וואָרענען !

Jeżeli miq dziś nie urodziła, to mam dla was najważniejszą informację dnia!! (miq- ani mi się waż- to jest moja chwila chwały
:cool2:) Te z pań które stoją proszę o zajęcie pozycji siedzącej, te które siedzą... hm.. no niech siedzą dalej...

A więc..... PRZYJECHAŁY MOJE DREWNIANE WIZYTÓWKI!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

edit: no i przepraszam bardzo że niby gdzie są należne mi marsze pochwalne?
:dry:

Ostatnia edycja:
nie no tak piszę bo ona następna w kolejce na porodówkę. a zgodziłabym się ewentualnie że jej poród byłby istotniejszą sprawą niż przyjazd moich DREWNIANYCH wizytówek... ewentualnie..

reklama
Do góry