reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Ja na 68 mam spory zapas, ale dalsze to już nie wiem, bo tylko wyprałam wyprasowałam i wsadziłam do szafy na lepszy czas :-) Musze kiedyś się zabrać za te odzienia :-)
Moja Łu idzie do chrztu w różowej sukience z białym kołnierzykiem (róż baaardzo delikatny) mam nadzieje, że mnie ksiądz nie wywali;-)
Bąki i stękanie Łuckowe jest okrutnie głośne, i niestety bardzo aromatyzujące, a kupsko niby eleganckie żółciutkie :-)

Na 16 idę do mojej pediatry prywatnie, trzymajcie kciukaski żeby poszła mi na rękę i coś ze mną dla Łu wykminiła

reklama
Hej dawno mnie tu nie było. Teraz leżę i nic nie robię bo nabawiłam sie przepukliny pępkowej i jak pochodze to daje mi w kość. jeszcze mały ułozony pośladkowo to mi cały czas główką drażni to miejsce:baffled:
Z lepszych wieści to dostałam właśnie dzisiaj wózek i jestem mega zadowolona przetestowałam go w miarę możliwosći na wszelkie sposoby i nie żałuje zakupu:-)
Do szpitala spakowana już jestem od 2 tygodni bo ostatnio jak tarfiłam na patologię ciązy to nawet koszuli nie miałam i postanowiłam że najwyższy czas być przygotowaną na wszystko:sorry2:

Fasolka będę trzymać kciukasy :-) to moja do tego zielono robi ale zapytam na szczepieniu bo my dopiero 1,5 tygodnia temu żelazo odstawiłyśmy. ja na 68 to nawet mam za to dalej nic a nic w sumie, troszkę zaczęłam na 74 organizować jak się okazja trafia jak dziś bo potem nie wyrobię ;) a po rodzinie nawet jak kto ma to wiesz sam nie ale komuś też nie, za to na grupie na FB kobietka za koszty przesyłki mi jakieś ciuszki wysłała dzisiaj :)

testuję sposób na pralkę właśnie ciekawe czy zadziała bo mi jechało takim jak szlamem z niej i na gumie brzydactwo wylazło :/

Obejrzałam to co mam i stwierdzam, ze rozmiar 74 brzmi u mnie cienko. Sporo mam tzw. wyjściówek jakieś spodenki, sukienki itp, kilka par bodziaków, ale mam deficyt w śpiochach i to okrutny, muszę w nie zainwestować. Trza jakiejś paki 74 a allegro szukać

to się wczoraj nagadałam z wami, no nie ma co..:dry:
chciałam tylko zkrzyknąć moje szczypiorki na wątek.. zapraszam necia, magdalena, fasola, lamiav, kto tam jeszcze.. potrzebuję grupy wsparcia drogie panie więc jazda!

sleep zeżarłam już całe ciasto z chrzcin ;) to mogę na szczypiory iść haha

heh a ja dostałam pierwszą @ :cool2:

Ooo no proszę.... a nie karmiłaś piersią :-D Ja dostałam równo 3 miesiące po porodzie a karmiłam cały czas regularnie co 3 godziny nawet w nocy!

Tak więc widać ze to jednak nie od tego zależy :tak:

Sleepy
ja się poddałam z tymi szczypiorkami... polubiłam się taką jaka jestem, tylko wkurza mnie ten miekki brzuch... :no:

I wracam zająć się małym bo już miauczy... nie da nawet posiedzieć chwili....

heh fifciu nie u mnie to inaczej ja nie miałam @ bo brałam tabletki które całkiem mi blokowały takie cudo, teraz odstawiłam bo zmieniamy na co innego muszę brać estrogenowe coś tam żeby mój organizm znormalniał a jednocześnie nie mogę zajść w ciążę. I wogóle chyba do końca życia mnie nadzór ścisły czeka :(

moja spać poszła to chwila spokoju ;)

Ostatnia edycja:
reklama
fifka: to też jest metoda! Ja ten stan samoakceptacji osiągnę dokładnie za 9 kg;)

necia: widziała ja że byłaś;) excel poszedł do ciebie.

mój mi przed chwilą taką histerię odstawił że już nie wiedziałam czy mu może coś jest faktycznie.. tego małego terrorystę rączkowego to powinni do al kaidy bez rozmów wstępnych przyjąć:dry:

Do góry