reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Witam :)
Kwiatuszku trzymaj się
Neciuszka dzięki za cynk:D jutro pojade z mezem bo tez wlasnie nie mam juz bodziakow z dlugim rekawkiem
Zafasolkuje kombinuj, zeby zostac z malutka. mi tez juz sie słabo robi na mysl o tym, ze bede musiała zostawic Alusia w zlobku :-(uciułałam troche urlopu-30 dni, wiec o tyle jeszcze dluzej posiedze w domu, no ale nie ma co ukrywac jest to kropla w morzu potrzeb. a nie wiecie czy za macierzynski tez mi doliczaja dni urlopowe??

Fifka, damy radę na wychowawczym z jedną wypłatą,ale to jest ostateczność jak nic na tego mojego wcześniaczka nie wykombinuje :-(

Kwiatuszku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za kolejny
kasia.natka paczka poszła
Necia fajny zakup zrobiłaś, niestety u mnie ani w pobliżu nie ma tesco :-( Ja z większych ubranek muszę zainwestować prawdopodobnie w bodziaczki z długim, ale to już po chrzcinach.

Necia - dzięki za cynk :* to i ja pojadę, mam nadzieję, że jutro jeszcze coś bedzie :)

Dziewczyny sorka, że mało piszę, ale mam istny sajgon :/ Mała dziś ma temperaturę, dwa zęby a wierzchu, a kolejne chyba idą już od razu. Masakra, marudna, mało śpi, w nocy się budzi co 2h.. :/ padam, a tu od 1 września mój M na poligon jedzie aż do końca września :( zeświruję. I jeszcze padła decyzja o budowie, więc sama muszę jechać pierw działkę przepisać, a we wtorek mam spotkanie z takim specem, koordynatorem poleconym mi przez kuzyna od wszystkich spraw papierkowo-budowlanych...
Nie wspomnę o moim licencjacie, gdzie jestem w kropce. Mam teorię, część metodologii i stanęłam na badaniach :/ bo nie wiem czy moja ankieta jest ok (promotorka na urlopie)...
Ahh

Hej
Widziałam wczoraj te przeceny,warto,warto,mam nadzieję,że zostanie coś do mojej wypłaty
Byliśmy wczoraj z młodym na zakupach... wydał na siebie ponad 500 zł,ja na siebie taką kwotę wydałam jak wychodziłam za mąż... czyżby zazdrość przeze mnie przemawiała czy stara zrobiła to specjalnie dajac mu tyle kasy?

reklama
te przeceny ponoć są od wczoraj ale wiadomo ciuszki szybko się rozchodzą. Ja kupiłam jej na 68 i na 74 bo nam zostało co nieco z chrzcin też. Innych ciuszków ma ale np sweterek który kosztował wcześniej prawie 50 zł jest za 30 naprawdę się opłaca :-)

nala nie za późno bo kończę dziewczynie rozdział o firmie i potem analize ankiety będę robić.

Fasolka heh moja atomowe bąki i kupy ostatnio ma. Ja w tej chwili na 68 muszę jeszcze zainwestować w półśpiochy i śpiochy jakieś

Dagne kurcze to bojowo macie :-(

aaaa i od 30tego w biedrunce będą bodziaki z długim po 9,99 z tego co w necie widziałam

miq ponoć do 2go mają być te przeceny

Ostatnia edycja:
Do góry