reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
hejo!

Mały mi zasnął po pół godziny ziewania, marudzenia i stękania:)

Necia: zdjęcia dawaj! Fajnie że się tak ładnie udała uroczystość. mnie to jeszcze czeka a tak bym chciała mieć za sobą..

Lam: hehe, ja ci powiem w tajemnicy, że ta zielona słuchawka w twoim telefonie też ma swoją tajemną funkcję;) miło Panią poznać btw;) a synowa moja wciąga jak odkurzacz widzę! mój je co 3h i już mnie to wykańcza. czasami i nie je 6h i też nie wiem co z nim zrobić.. łobuz mały.. ale na wagę nie mogę narzekać- jego oczywiście:sorry2:

kwiat: będziesz mamą! będziesz i koniec! &&&&&&&&&&&&&&&

atan: no ok,może inie przenikają się w żaden podejrzany sposób, ale i tak wyszło dziwnie;P:*

dziewczynki uwaga chwalę się..:-D:-D Byłam w zoo!!! aaaa!! jak fajnie:) i plumek jaki grzeczniutki! szliśmy z mężem i jego siostrą. tylko ja i mały mielimy ciągle banana na twarzy z czego mały oczywiście nieświadomie:dry: no ale nic to.. skoro nie potrafią się cieszyć byciem w zoo:-D:-D:-D
oczywiście w galerii zdjęcia z wypadu;)

a pewnie że fajny;P

jaaaka burza przeszła! A chciałam sobie na tarasie posiedzieć i podumać nad sensem istnienia;)
co tam robicie dziewczynki?

Ostatnia edycja:
fasola weź ty się w końcu wygadaj :* jak nie tu to na kameralnych.. co ci kochana..?

a burza przeszła i wyszło słoneczko. więc wam nie oddam... teraz jest cudownie tylko mokro więc z tarasu nici..

u mnie w domu nie da się wysiedzieć nawet... okno otwarte, drzwi też, przeciąg, wiatrak chodzi a i tak nic to nie daje:-(
jejku Fasolciu kochana co z Tobą?

reklama
Fasolka yyyy 11 tygodni by było bo o 7 za wcześnie wyskoczyła. Mów słońce co ci leży na duszyczce :*

miq a co robiliście w weekend bo ja nie w temacie?

Lamia, Sleep no foty będą ale jak dostanę od fotografa bo robił nam w kościele małża kolega.

teściowa mnie wk... i małża teraz wrrrrrrrrrrr. Ale kupiliśmy spacerówkę Małgosi, matę edukacyjną, kilka ciuszków, naklejki na ścianę, dwie zabawki, gryzaczka i zapas mleczka. Co nieco kasy zostało poza tym co na szczepionkę będę zamawiać parasolkę do wózka jeszcze. Mówimy że tą krowę naszą (wózek) złożymy jeśli w spacerówce na leżąco będzie ok bo dużo lżejsza itd. a najwyżej tamtego klunkra na zimę sobie ściągnę na spacerniaka zrobię jak mi tym źle po śniegu będzie. A ta że zimą to mi nie będzie wózek potrzebny bo nie wychodzi się na dwór z dzieckiem. Powiedzieliśmy co myśleliśmy to pod nosem do siebie chyba bardziej że będziemy mieli jak się dziecko zaziębi. Małż usłyszał i pyta czy myśli że jak po całej zimie w domu wyjdzie wiosną na dwór to co nie zaziębi się? ehhh ciemnogórd jak nic a tak było fajnie ostatnio jak placki odpuściła chociaż uwaga uwaga i tak kupiła 4 kawałki ciasta.

Do góry