reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
no jeszcze do wytrzymania, ale lepiej mi się chodzi niż siedzi, a jak chodzę to nogi puchną ah
mam kolejne głupie pytanie, po ile sztuk bodziaków miałyście na początek, tzn jak często dzieciaczki brudziły, przepierałyście od razu w rękach czy zbierałyście na większe pranie?
ja pierdziele rozbraja mnie ta reklama z Zygfrydem :-D
my dopiero od niedawna przechodzimy na 62 (kilka sztuk 56 mam dosyć sporych i jeszcze są ok) ale wydaję mi się że miałam około 10 sztuk z krótkim, 10 z długim, kilka na ramiączkach i bywały dni że zaczynało brakować bo jak przy każdym przewijaniu był sik gdzieś na bok albo jak tylko pieluchę zabierałam to trzeba było się od razu przebierać a pranie zawsze zbieram przez kilka dni (3-5) bo pieluchy tetrowe piorę osobno w wysokiej temp. i też używam tylko do podkładania, wycierania buzi, zamiast kocyka czy do ochrony przed słońcem itp.

Kurcze... wiecie co? Z ciekawości poszłam po laktator żeby sprawdzić jak tam piersi... i wiecie co? Ściągnełam jakieś 20ml i jak ręcznie doiłam to dalej leciało! :szok: kurcze... może jeszcze nic takiego straconego? Dzisiaj postaram się małego troszkę poprzystawiać! Może choć trochę jeszcze po korzystamy z pokarmu skoro jeszcze jest!
jasne że korzystajcie! trzymamy kciuki &&&

Opuszczam Was do odwołania, bo te parę minut, kiedy żel działa, mogę ją nakarmić, poza tym noszę i zabawiam.
oby szybko minęło &&&

Kwiatuszku jasne ze nie! :* Przeszłyśmy tu tylko po to byście wy staraczki miały swój kącik :-) ale jak najbardziej zapraszamy do nas jeśli tylko masz ochotę! :-D

Kasia dzięki :* Pierwsza próba za nami, ale nic z tego :-D Dałam małemu pierś a on tylko zaczął się ze mnie śmiać widząc co ja robie.... chyba zapomniał ze z piersi się je :-p

Sil życzę Tobie zeby Domi szybko przeszło! :*

Ja tylko na chwilę. Zaczyna mnie coraz mocniej rozkładać... :no: chora jestem jak nie wiem... Mały właśnie kończy drzemkę więc wracam do niego... :tak:

brakuje mi 500 zł na koncie, bankomat który nam nie wydał kasy bo nie mógł zrealizować operacji z przyczyn technicznych ściągnął nam z konta pieniądza. Jest cudnie mam rachunkli nie zapłacone, chrzciny do opłacenia :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
oj to słabo:/ może pożyczcie od kogoś? zawsze jakiś problem musi być.. jeszcze byśmy stwierdzili że życie jest piękne czy coś i co wtedy..

Do góry