reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

mam tak dość że olałam dziś pracę pisanie znaczy się. Głowa to mi pęknąć chce a moje dziecię to się darło jak by je ze skóry obdzierali.

Natuś ano tak sobie teraz zasnęła ale ile krzyku wcześniej było. I wściekle gryzie miśki, pieluchę wszystko co jej w ręce wpadnie do buzi. Jak patrzę na wykres to i skok rozwojowy też by pasował. Ja nie wiem co to w niedzielę będzie :confused2: współczuję glukozy feeeee, ja mam spokój już na szczeście. Za to 2 kg przytyłam :wściekła/y:

reklama
Może ta pogoda na te dzieci tak działa bo ja już nie wiem :confused2: ja czasami mam wrażenie że oszaleje z Michałem bo tak płaczę albo się żali i ciągle na rękach bosh.. no cóż trzeba przeżyć :-)
Ty się kg nie przejmuj! I tak piękna kobitka z Ciebie ;-) :*

Ja śmigam do wyrka póki moje dziecię śpi a jutro wcześnie wstaję.
Więc dobranoc :*

Fasolka muuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa :* jak ty słonik to ja nie wiem co haha bo uwaga przytyłam :confused2: też tęskniłam za tobą a ty lepiej powiedz skąd Lusiaczek ma takie wdzianko w paseczki? bo ja skrzywiona w tym temacie :sorry:

zajedwabisty :-)

dla zainteresowanych w Lildu są ciuszki dziecięce - rajstopki takie cieplejsze po 8 zł, 2pack bluzek z długim 19 zł, spodnie sztruksowe 19 zł od poniedziałku

Ostatnia edycja:
Fasolka witaj witaj!! :* Fajnie że wróciłaś!! Jak było na wycieczce!! :-)

Żonka
ciche gratulację!! (żeby nie zapeszyć) oj jak ja bym chciała jeszcze choć troszkę pokarmić.... I łącze się w bólu bo mi już kręgosłup siada i rwa kulszowa się odzywa od tego noszenia mojego klocka...

Necia oj ty się biedna napracujesz... podziwiam cię bo ja nawet nie mam głowy do uzupełnienia pamiętnika z życia Konrada (skończyłam na 3 miesiącu) nie mówiąc już o jakiejkolwiek pracy....
I tak 3-6 miesięcy to około 68 rozmiar :-)

Też mnie zastanawia gdzie jest Lily.... pisałam do niej smsa ale nie odpisała...

Magdalena kciuki za bezproblemowe przyjęci podania! I buziaki dla dzielnego Bartusia!! My mamy przesunięte szczepienie do czasu aż mały w 100% wydobrzeje!

Ewika
no u nas właśnie też nie żądali.... a teraz nagle jest potrzebne i aż się zdziwiłam... No i mnie właśnie utwierdziłam w tym ze mały może być u męża wpisany... bo dzisiaj pytał w kadrach to go zbyli małpy jedne.... ja wole u niego go ubezpieczyć.. bo ma bardziej pewną prace niż ja...

Magda oj ja też chętnie poczytam!! I TAK! Bardzo poprawiasz mi humor! Tak pozytywnie! :-) aż ci zazdroszcze tego zakochania! To piękny czas.... a dla takiego faceta można stracić głowę :-D

Lam pojemniczki będą jak najbardziej dobre! Ja kupiłam podobne :tak: Taka porcja to dla Konrada jeden obiadek! :-)

Sleepy
od sierota z męża.... nie dziwnie że neta nie masz... mam nadzieję ze szybko załatwisz sprawę bo wyobrażam sobie że przez komórkę to ciężko cokolwiek napisać.... a co Tableta to kolejny dowód na to ze warto czytać "gwiazdki" :-)

Aaa Miq śliczny brzuszek!! Alez będziesz miała fajna pamiątkę po porodzie!! Nie mogę się doczekać kiedy będzie już Twój termin!! Ach te emocje! :-D

Gocha dalej zaciskam mocno za ciebie kciuki! Lepiej w domu leżeć niż w szpitalu to na pewno!

Kasia Natka
zlewaj! I nawet podawaj miedzy MM (jeśli podajesz) a nawet możesz mieszać :tak: Każdy ml jest ważny!!

Jeśli kogoś pominęłam PRZEPRASZAM! Ale naprawdę ciężki dzień za mną... @ nadal brak... ciągle plamię.... i to jakąś kawą z mlekiem... nie mam pojęcia co jest z tym cyklem....

Fifcia średnio mi się chce ale jak się da i można coś zarobić czemu nie, tym bardziej że ja nie miałam macierzyńskiego, żadnych świadczeń tego typu. Tylko becikowe dostaliśmy i tyle. Teraz pisze jedną pracę to w miarę spokojnie choć mam jeszcze dwa tygodnie na skończenie. Ale liczę że w sobotę popiszę coś z małżem to szybciej będzie, moi rodzice będą to zajmą się Małgosią. Ciasta będę do południa piekła to potem jakoś z godzinkę dwie wygospodaruję na pisanie :-)

dobra kobietki idę poleżeć w wannie i spać rano trzeba wstać i jechać kupić jeszcze kilka rzeczy zanim małż na 14 będzie do pracy musiał jechać.

Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
reklama
Jesteście szurnięte :-) opisywać nic nie będę :-) bo nie ma czego :-)
ale się pochwalę po 70 dniach cyklu przyszła @ do mnie :-p więc teraz tak oficjalnie :

Nowy Cykl, Nowa umowa o pracę i ... nowy MÓJ facet ( ?) :-))) czyli całkiem nowe życie czas rozpocząć :p

upiłam się trochę a dzisiejsze Alwaysy mi pomogły w tym nieco :p

Do góry