Fasolka witaj witaj!! :* Fajnie że wróciłaś!! Jak było na wycieczce!! :-)
Żonka ciche gratulację!! (żeby nie zapeszyć) oj jak ja bym chciała jeszcze choć troszkę pokarmić.... I łącze się w bólu bo mi już kręgosłup siada i rwa kulszowa się odzywa od tego noszenia mojego klocka...
Necia oj ty się biedna napracujesz... podziwiam cię bo ja nawet nie mam głowy do uzupełnienia pamiętnika z życia Konrada (skończyłam na 3 miesiącu) nie mówiąc już o jakiejkolwiek pracy....
I tak 3-6 miesięcy to około 68 rozmiar :-)
Też mnie zastanawia gdzie jest
Lily.... pisałam do niej smsa ale nie odpisała...
Magdalena kciuki za bezproblemowe przyjęci podania! I buziaki dla dzielnego Bartusia!! My mamy przesunięte szczepienie do czasu aż mały w 100% wydobrzeje!
Ewika no u nas właśnie też nie żądali.... a teraz nagle jest potrzebne i aż się zdziwiłam... No i mnie właśnie utwierdziłam w tym ze mały może być u męża wpisany... bo dzisiaj pytał w kadrach to go zbyli małpy jedne.... ja wole u niego go ubezpieczyć.. bo ma bardziej pewną prace niż ja...
Magda oj ja też chętnie poczytam!! I TAK! Bardzo poprawiasz mi humor! Tak pozytywnie! :-) aż ci zazdroszcze tego zakochania! To piękny czas.... a dla takiego faceta można stracić głowę
Lam pojemniczki będą jak najbardziej dobre! Ja kupiłam podobne
Taka porcja to dla Konrada jeden obiadek! :-)
Sleepy od sierota z męża.... nie dziwnie że neta nie masz... mam nadzieję ze szybko załatwisz sprawę bo wyobrażam sobie że przez komórkę to ciężko cokolwiek napisać.... a co Tableta to kolejny dowód na to ze warto czytać "gwiazdki" :-)
Aaa
Miq śliczny brzuszek!! Alez będziesz miała fajna pamiątkę po porodzie!! Nie mogę się doczekać kiedy będzie już Twój termin!! Ach te emocje!
Gocha dalej zaciskam mocno za ciebie kciuki! Lepiej w domu leżeć niż w szpitalu to na pewno!
Kasia Natka zlewaj! I nawet podawaj miedzy MM (jeśli podajesz) a nawet możesz mieszać
Każdy ml jest ważny!!
Jeśli kogoś pominęłam PRZEPRASZAM! Ale naprawdę ciężki dzień za mną... @ nadal brak... ciągle plamię.... i to jakąś kawą z mlekiem... nie mam pojęcia co jest z tym cyklem....