Sil: Faaajnie
Już bliżej jak dalej! Niedługo będziecie się wprowadzać jak nic
Dziś będę eksperymentować z temperaturą w pokoju, bo wody chyba jest ok. wcześniej była za zimna wydaje mi się i krzywił się od razu, teraz jak myję nóżki to mu się podoba, gorzej potem
Kasia: codziennie jakieś! Okazuje się np, że najlepszym sposobem na uspokojenie młodego to.. skakanie z nim na piłce
wiecie, taka duża dmuchana jak do ćwiczeń.. Mój mąż na niej skacze jak siedzi przy biurku już od ponad 20 lat i chyba mały odziedziczył
Eksperymenty z temperaturą, z ubraniami, z częstotliwością i ilością pokarmu, z tym jakie pampersy my służą i co najlepsze na odparzony tyłek
Generalnie na każdy problem milion sposobów i próbujemy po kolei co się sprawdza
A do spania w sypialni mamy chyba z 15 stopni góra i śpimy wszyscy w 3 fantastycznie
A do kąpieli dogrzewam inny pokój ale do jakiej temp. to nie mam pojęcia. Opisowo - ukrop;P
Dagne: Będziemy eksperymentować
Coś musi podziałać bo póki jest mały nie ma problemu, ale potem będzie cyrk w łazience.
A co do karmienia to w szpitalu po cc przyszła babka od laktacji i spytała czy zamierzam karmić piersią. Powiedziałam że nie i jakby ją zamurowało
Zaczęła coś tam mówić że ok, ale czemu itd.. nie maiłam siły, znieczulenie jeszcze w pełni działało i byłam otępiała i dałam jej w końcu tego cyca żeby się odwaliła
Przystawiła mi go do jednej piersi, z 2. nie chciał pić. Następnego dnia siedział cały dzień głodny na cycu i w końcu poszłam do położnych i od tej pory jest wyłącznie na mm. Chwalę sobie chociaż pytań jest co nie miara. O ilość głównie. Generalnie odkąd mamy podgrzewacz jestem szczęśliwa
Z tym że mleko nawet teraz w niewielkiej ilości się pojawia i nie mogę się pozbyć do końca.
Atan: skarpetki dostałam fajne z żabkami
Z rossmana, może u was też będą
Żabki są na paluszkach i to grzechotki