reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Hello!

Marylka - i jak zdrowko? Juz lepiej z malym?

Ewelinka - jeju, dopiero zauwazylam na gorze strony, ze zajrzalas! Wlatuj czesciej! ;-)

Milego wieczorku!

reklama
Hej!

Mary, dobrze, że w ogóle ktoś zauważył ;-) Co tam u Ciebie? Jak młoda?

Sol,
ja bym nie dała tak wcześnie do szkoły. Dziecko jest zdecydowanie za małe i nie rozumie, mimo iż możesz odnieść inne wrażenie. To, że jest rozwojowo przygotowana, to jeszcze nie wszystko. Bardziej zastanowiłabym się, że czy warto dziecku "odbierać" w jakimś stopniu dzieciństwo ?
Dla mnie dobry był system 7-latków.....nie wiem komu to przeszkadzało...
Ale oczywiście, to moje zdanie. Ty sama musisz zdecydować. Życzę powodzenia w podjęciu słusznej decyzji!

Pozdrawiam.

Hejka!

Ewelinka
- a dziekuje, w porzasiu u nas, ale cos mi sie wydaje, ze zaczyna sie u nas kryzys 2-latka... :szok: Ciut wczesnie, ale wszystko na to wskazuje... :oo2: A jak Twoj maly mezczyzna sie ma?

Jaewaaaaaaaaaaaa - gdzie jestes, kochana?

Majqa - jak tam samopoczucie? Zapomnialam zapytac ostatnio, na kiedy masz termin?

Marylka - a i Tobie juz nie duzo zostalo... ;-)

Ja sie racze 2. kawusia, wiec podsylam, kto chetny! ;-)

Zobacz załącznik 539835

Czeka mnie dzis jeszcze dopieszczanie spraw slubnych. Suknia i buty juz sa. :-):-) Teraz tylko musze wymyslec fryzure i dodatki... :happy2::happy2:

Mary, u Nas właśnie bunt trwa :-D Wszystko na nie-e...tupanie nogami, wrzaski, piski, krokodyle łzy, rzucanie się na podłogę/chodnik, pyskówki itp.itd. :-D Jednym słowem: wariatkowo. Ale ogólnie do zniesienia, nie wzruszają mnie jego sceny, więc młody artysta nie ma pola do popisu ;-) Jest bystrym i wesołym chłopcem - wg pediatry rozwojowo wyprzedza swoich rówieśników. Straaaaaaasznie dużo mówi - czasem ma się tego dosyć :tak: Uwielbia rysować, oglądać książeczki, wszelakie autka, klocki - potrafi zająć się sobą - choć nie zawsze. Ma swoje humorki. Nie choruje, więc czegóż chcieć więcej?! :-)
Pzdr.

Teraz mam inny kłopot - Karolina jest lunatykiem. Łazi mi po nocy w domu. Najczęściej wstaje się wysikać i... np nie wychodzi z łazienki. Albo chce iść siku ale idzie do salonu i stoi. Mam nadzieję że jej to szybko minie bo wiem że mnie kiedyś przez pół nocy szukali bo wstałam i się schowałam bo śniło mi się że bawię się w chowanego. Zasadniczo co noc mnie znajdowano w kuchni. Ale mi minęło dopiero po 15 urodzinach :( Nie chcę żeby i ona się z tym tyle męczyła :(

Hej hej!

Ewelina - no, niestety, taki etap w rozwoju... Wazne zeby byly zdrowe i radosne! :tak: Moja mala tez sie duzo sama bawi, zawsze sobie znajdzie cos ciekawego. :happy: Fajny ten czas teraz, tyle sie dzieje! :tak:

Milego dzionka!

Mam za dużo czasu wolnego skoro tu tak często zaglądam :p
Ostatnio coś doła zaczęłam łapać więc postanowiłam dzisiaj się czymś zająć - poprzestawiałam dziewczynom meble w ich pokoju - kurde - kto by pomyślał że głupie łóżko może naprawdę ważyć 120 kg :D I na co mi siłownia :p

Hello!

Marylka - i jak zdrowko? Juz lepiej z malym?

Ewelinka - jeju, dopiero zauwazylam na gorze strony, ze zajrzalas! Wlatuj czesciej! ;-)

Milego wieczorku!

hej dzięki tak maly na szczeście już zdrowy i juz w przedszkolu szcześliwy że z dziećmi może poganiać ;-)

no i tak mi już mało co zostało a dokładnie 1,5 tygodnia szok co ;-) zleciało jak nie wiem co a ja to bym chciała na koniec tego tygodnia urodzić ale chcieć to ja se moge hahahahaaaa

Sol oby Karola przestała lunatykowac szybko i nie przedźwignij sie tam czasem

Jestem :)

U mnie jeszcze czasu a czasu w porównaniu do Maryli :-D Jeszcze nie spakowana, nic nie gotowe i jakoś mam mieszane uczucia ... Nic trza się wziąć w garść!

Mary- ślub tuż tuż; oby było tak jak sobie wymarzyłaś

reklama
Hejka!

Marylka - no to oby sie dzidzia zdecydowala na wyjscie na koniec tygodnia! ;-) Szybkiego porodu zycze!

Majqa - szybko zleca te ostatnie tygodnie! ;-) Szybkiego porodu! No i dziekuje! ;-) Nam czas tak szybklo zlecial, ze szok - dopiero sie zareczylismy, a tu juz slub za 3 dni z ogonkiem! :szok::happy:

Do góry