reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Hej!
Mary, dobrze, że w ogóle ktoś zauważył ;-) Co tam u Ciebie? Jak młoda?
Sol, ja bym nie dała tak wcześnie do szkoły. Dziecko jest zdecydowanie za małe i nie rozumie, mimo iż możesz odnieść inne wrażenie. To, że jest rozwojowo przygotowana, to jeszcze nie wszystko. Bardziej zastanowiłabym się, że czy warto dziecku "odbierać" w jakimś stopniu dzieciństwo ?
Dla mnie dobry był system 7-latków.....nie wiem komu to przeszkadzało...
Ale oczywiście, to moje zdanie. Ty sama musisz zdecydować. Życzę powodzenia w podjęciu słusznej decyzji!
Pozdrawiam.
Mary, dobrze, że w ogóle ktoś zauważył ;-) Co tam u Ciebie? Jak młoda?
Sol, ja bym nie dała tak wcześnie do szkoły. Dziecko jest zdecydowanie za małe i nie rozumie, mimo iż możesz odnieść inne wrażenie. To, że jest rozwojowo przygotowana, to jeszcze nie wszystko. Bardziej zastanowiłabym się, że czy warto dziecku "odbierać" w jakimś stopniu dzieciństwo ?
Dla mnie dobry był system 7-latków.....nie wiem komu to przeszkadzało...
Ale oczywiście, to moje zdanie. Ty sama musisz zdecydować. Życzę powodzenia w podjęciu słusznej decyzji!
Pozdrawiam.
mary-beth
Fanka BB :)
Hejka!
Ewelinka - a dziekuje, w porzasiu u nas, ale cos mi sie wydaje, ze zaczyna sie u nas kryzys 2-latka... Ciut wczesnie, ale wszystko na to wskazuje... A jak Twoj maly mezczyzna sie ma?
Jaewaaaaaaaaaaaa - gdzie jestes, kochana?
Majqa - jak tam samopoczucie? Zapomnialam zapytac ostatnio, na kiedy masz termin?
Marylka - a i Tobie juz nie duzo zostalo... ;-)
Ja sie racze 2. kawusia, wiec podsylam, kto chetny! ;-)
Zobacz załącznik 539835
Czeka mnie dzis jeszcze dopieszczanie spraw slubnych. Suknia i buty juz sa. :-):-) Teraz tylko musze wymyslec fryzure i dodatki...
Ewelinka - a dziekuje, w porzasiu u nas, ale cos mi sie wydaje, ze zaczyna sie u nas kryzys 2-latka... Ciut wczesnie, ale wszystko na to wskazuje... A jak Twoj maly mezczyzna sie ma?
Jaewaaaaaaaaaaaa - gdzie jestes, kochana?
Majqa - jak tam samopoczucie? Zapomnialam zapytac ostatnio, na kiedy masz termin?
Marylka - a i Tobie juz nie duzo zostalo... ;-)
Ja sie racze 2. kawusia, wiec podsylam, kto chetny! ;-)
Zobacz załącznik 539835
Czeka mnie dzis jeszcze dopieszczanie spraw slubnych. Suknia i buty juz sa. :-):-) Teraz tylko musze wymyslec fryzure i dodatki...
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Mary, u Nas właśnie bunt trwa Wszystko na nie-e...tupanie nogami, wrzaski, piski, krokodyle łzy, rzucanie się na podłogę/chodnik, pyskówki itp.itd. Jednym słowem: wariatkowo. Ale ogólnie do zniesienia, nie wzruszają mnie jego sceny, więc młody artysta nie ma pola do popisu ;-) Jest bystrym i wesołym chłopcem - wg pediatry rozwojowo wyprzedza swoich rówieśników. Straaaaaaasznie dużo mówi - czasem ma się tego dosyć Uwielbia rysować, oglądać książeczki, wszelakie autka, klocki - potrafi zająć się sobą - choć nie zawsze. Ma swoje humorki. Nie choruje, więc czegóż chcieć więcej?! :-)
Pzdr.
Pzdr.
ZwariowanaSol
Teraz mam inny kłopot - Karolina jest lunatykiem. Łazi mi po nocy w domu. Najczęściej wstaje się wysikać i... np nie wychodzi z łazienki. Albo chce iść siku ale idzie do salonu i stoi. Mam nadzieję że jej to szybko minie bo wiem że mnie kiedyś przez pół nocy szukali bo wstałam i się schowałam bo śniło mi się że bawię się w chowanego. Zasadniczo co noc mnie znajdowano w kuchni. Ale mi minęło dopiero po 15 urodzinach Nie chcę żeby i ona się z tym tyle męczyła
ZwariowanaSol
Mam za dużo czasu wolnego skoro tu tak często zaglądam
Ostatnio coś doła zaczęłam łapać więc postanowiłam dzisiaj się czymś zająć - poprzestawiałam dziewczynom meble w ich pokoju - kurde - kto by pomyślał że głupie łóżko może naprawdę ważyć 120 kg I na co mi siłownia
Ostatnio coś doła zaczęłam łapać więc postanowiłam dzisiaj się czymś zająć - poprzestawiałam dziewczynom meble w ich pokoju - kurde - kto by pomyślał że głupie łóżko może naprawdę ważyć 120 kg I na co mi siłownia
maryla86
Hello!
Marylka - i jak zdrowko? Juz lepiej z malym?
Ewelinka - jeju, dopiero zauwazylam na gorze strony, ze zajrzalas! Wlatuj czesciej! ;-)
Milego wieczorku!
hej dzięki tak maly na szczeście już zdrowy i juz w przedszkolu szcześliwy że z dziećmi może poganiać ;-)
no i tak mi już mało co zostało a dokładnie 1,5 tygodnia szok co ;-) zleciało jak nie wiem co a ja to bym chciała na koniec tego tygodnia urodzić ale chcieć to ja se moge hahahahaaaa
Sol oby Karola przestała lunatykowac szybko i nie przedźwignij sie tam czasem
majqa1
mama 2+2 :-)
Jestem
U mnie jeszcze czasu a czasu w porównaniu do Maryli Jeszcze nie spakowana, nic nie gotowe i jakoś mam mieszane uczucia ... Nic trza się wziąć w garść!
Mary- ślub tuż tuż; oby było tak jak sobie wymarzyłaś
U mnie jeszcze czasu a czasu w porównaniu do Maryli Jeszcze nie spakowana, nic nie gotowe i jakoś mam mieszane uczucia ... Nic trza się wziąć w garść!
Mary- ślub tuż tuż; oby było tak jak sobie wymarzyłaś
reklama
mary-beth
Hejka!
Marylka - no to oby sie dzidzia zdecydowala na wyjscie na koniec tygodnia! ;-) Szybkiego porodu zycze!
Majqa - szybko zleca te ostatnie tygodnie! ;-) Szybkiego porodu! No i dziekuje! ;-) Nam czas tak szybklo zlecial, ze szok - dopiero sie zareczylismy, a tu juz slub za 3 dni z ogonkiem!
Marylka - no to oby sie dzidzia zdecydowala na wyjscie na koniec tygodnia! ;-) Szybkiego porodu zycze!
Majqa - szybko zleca te ostatnie tygodnie! ;-) Szybkiego porodu! No i dziekuje! ;-) Nam czas tak szybklo zlecial, ze szok - dopiero sie zareczylismy, a tu juz slub za 3 dni z ogonkiem!