reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Sorbuś dzieki, wczoraj przeszły koło 13-14 i zobaczę jak dzisiaj. Paweł już w pracy , szpital 50 km ode mnie. Trochę mnie to przeraża. Ale niech w końcu pójdzie albo w tą albo w tą
Marcepanek
Wisienka no to po prostu nieciekawie ,ale coś mi się zdaje ,że to nie są przepowiadacze. Bo nie jest powiedziane ,że będzie Cię bolało strasznie i w ogóle masakra. Niektóre z nas mają łatwe porody czego Ci życzę :-) I może postaraj się mierzyć przez tak dwie godziny te skurcze i jeśli będą w miarę regularne to kto wie...A brałaś tą kąpiel? Spróbuj bo jeśli to zaczyna się akcja porodowa to po kąpieli skurcze powinny się nasilić. A i jak masz 50km do szpitala to przy skurczach co 10minut pakuj się...Trzymam ogromne kciuki abyś wreszcie urodziła no i obowiązkowo zdjęcia Emilki prosimy ;-)
mlodam
mama Oleńki
Wisienka czyżby aby coraz bliżej :-) miałaś omijać weckend... ;-) buziak
Wisienka to idzie tylko w jedną stronę :-) siły życzę i pośpij jak możesz
Ostatnia edycja:
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Wisieńka, nie ma nic szybko, trzeba się pomęczyć, ale pomyśl....WARTO Trzymam kciuki, by w końcu ruszyły konkrety!!!!
Dziewuszki ściskam każdą z osobna...
Ja niestety czasu nie mam na nic...
Niedługo zapomnę, jak się nazywam...ale nie narzekam
Buziamy z Miłoszkiem*
Dziewuszki ściskam każdą z osobna...
Ja niestety czasu nie mam na nic...
Niedługo zapomnę, jak się nazywam...ale nie narzekam
Buziamy z Miłoszkiem*
Marcepanek
ewelinka jak miło patrzeć na każdą z was gdy macie już pociechy tuż przy sobie. Na początku czekałam ,aż każda zajdzie ,a teraz czekam ,aż każda się rozpakuje. Buziole dla Miłkoszka :-*
maryla86
no wpadłam wpadłam w końcu ;-) i bidulko z tymi skurczami , widze że sie Twoje dziecko z Tobą bawi - nieładnieHej kochane. Dzięki za ciepłe mysli i wsparcie. Wczoraj od 23 zaczeły się skurcze, bolesne, ze nie mogłam sobie znaleźć pozycji, długie bo około minuty ale bardzo nieregularne takie od co 40 do 10 minut. Koło 3 w mocy były około co 20-25 minut do prawie piatek po czym znowy dłuższa przerwa i teraz są znów nieregularnnie. Brzuch boli cały i krzyż. Teraz boli juz nawet bez skurczu. Emilka się rusza prawidłowo. Miałam nadzieję, ze się rozkręci ale zdaje mi sięże to kolejna fala przepowiadaczy. Nic mi bowiem nie wypływa ani więcej śluzu, ani tym bardziej jakieś upławy podbarwione ani nie plamię. Za to nie spałam prawie i teraz zasypiam na stojąco.
Witam wszystkie i życze miłego dnia
Marry współczuję bólu głowy, moze napisz do Maggy bo ona chyba miała to samo
Marylka w koncu się pokazałaś
monisia, maran, create, majqa trzymajcie kciuki
oby szybko wyszła królewna Wasza ;-)
nie no bez jaj jaka ze mnie Pani ??????????????????????????????Marcepanek dzięki, ja już spokojniejsza o niebo, w razie W jak coś się zacznie po odstawieniu fenoterolu to luzik guzik bo to będzie prawie pełne 36 tyg więc nie ma tragedii :-) a z tymi zdjęciami to porażka, ale to te co miałaś w swoim profilu? czy co wklejałaś na forum? szok! śworów nie brakuje.
Sorbuś ano coraz bliżej, momentami to się doczekać nie mogę, a są chwile, że zaczynam świrowac panikować czy sobie poradzę...
Mery samopoczucie OK, dziś na szczęście chłodniej i wieje, mają być burze HURA ;-) no i ten brzuszek jak mi opadł trochę to mnie jedno miejsce mniej boli ;-)
Wisienka to czekaj z rozwojem akcji na P :-) ;-) choć tego się nie da przecie zaplanować... a szkoda nie? ;-) a powiedz mi i co zdecydowałaś gdzie rodzić będziesz?
Marylka miło Panią widzieć :-)
Piękna ta Twoja córcia , zresztą obie i mam nadzieje że Rozalka da Ci troszke odpocząc bidulkoHej kochane!!!!
Pozdrawiam Wszystkie i buziam!!!!!
WISIENKA - &&&&&&&&&&&&&& kochana!!!!! Czekam na Twoja Emisie!!!!
W końcu dzis zakupilismy aparat i zaraz wrzuce cos
U nas juz lepiej - zaczełam Rozi podawac espumisan i o niebo lepiej, no i juz ladnie łapie piers
Zobacz załącznik 368064Zobacz załącznik 368065Zobacz załącznik 368066
A to moja starsz dama....Zobacz załącznik 368067 Bawiła sie z kuzynkami w modelki
a ja sie pochwale wszem i wobec że został mi z ciąży tylko 1 kg do zrzucenia i jakies 5-6 z przed ciąży ;-) ale to bez diety żadnej tylko tak o ;-)
no i postaram sie częściej zaglądac a teraz musze zmykać
Marcepanek
marylko o TY. A gdzie fotusia Bartusia nie no ja muszę focha strzelić <FOCH>...
Wisieńka
Wisienka no to po prostu nieciekawie ,ale coś mi się zdaje ,że to nie są przepowiadacze. Bo nie jest powiedziane ,że będzie Cię bolało strasznie i w ogóle masakra. Niektóre z nas mają łatwe porody czego Ci życzę :-) I może postaraj się mierzyć przez tak dwie godziny te skurcze i jeśli będą w miarę regularne to kto wie...A brałaś tą kąpiel? Spróbuj bo jeśli to zaczyna się akcja porodowa to po kąpieli skurcze powinny się nasilić. A i jak masz 50km do szpitala to przy skurczach co 10minut pakuj się...Trzymam ogromne kciuki abyś wreszcie urodziła no i obowiązkowo zdjęcia Emilki prosimy ;-)
Najbliższą wannę mam 150 km od siebie u taty ale próbowałam z prysznicem, jednak pewnie to nie to samo, chociaż skurcze przez pewien czas się nasiliły. A jak będe mieć znów takie skurcze w miarę , miarę to pojade na IP, niech chociaż sprawdzą
Czemu miałam omijac weekend?Wisienka czyżby aby coraz bliżej :-) miałaś omijać weckend... ;-) buziak
Skurcze są znów nieregularne i to bardzo a więc doopa. Emilka mnie ćwiczy a ja coraz bardziej wykonczona jestem.
reklama
majqa1
mama 2+2 :-)
Witajcie
monisia - pisałaś, że dajesz Rozalce espumisan a on jest od 28 dnia życia - konsultowałaś z lekarzem czy można i ile kropel? Mój maruś też ma kolki i mam ten lek ale boję się podać ...
Mały zrobił dzisiaj zieloną kupkę i nie wiem od czego. Może po moim antybiotyku? Chyba jutro udam się do lekarza jak się to powtórzy...
wisieńka - &&&&&&&&& oby ruszyło
ewelina, marylka - witaj
monisia - pisałaś, że dajesz Rozalce espumisan a on jest od 28 dnia życia - konsultowałaś z lekarzem czy można i ile kropel? Mój maruś też ma kolki i mam ten lek ale boję się podać ...
Mały zrobił dzisiaj zieloną kupkę i nie wiem od czego. Może po moim antybiotyku? Chyba jutro udam się do lekarza jak się to powtórzy...
wisieńka - &&&&&&&&& oby ruszyło
ewelina, marylka - witaj