reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Marcepanek dzięki, ja już spokojniejsza o niebo, w razie W jak coś się zacznie po odstawieniu fenoterolu to luzik guzik bo to będzie prawie pełne 36 tyg więc nie ma tragedii :-) a z tymi zdjęciami to porażka, ale to te co miałaś w swoim profilu? czy co wklejałaś na forum? szok! śworów nie brakuje.
Sorbuś ano coraz bliżej, momentami to się doczekać nie mogę, a są chwile, że zaczynam świrowac panikować czy sobie poradzę...
Mery samopoczucie OK, dziś na szczęście chłodniej i wieje, mają być burze HURA ;-) no i ten brzuszek jak mi opadł trochę to mnie jedno miejsce mniej boli ;-)
Wisienka to czekaj z rozwojem akcji na P :-) ;-) choć tego się nie da przecie zaplanować... a szkoda nie? ;-) a powiedz mi i co zdecydowałaś gdzie rodzić będziesz?
Marylka miło Panią widzieć :-)

reklama
Dzień dobry:-):-)

WISIENKA cały czas trzymam kciuki&&&& za Ciebie:tak::tak:

SORBUŚ Maja i Pati to dwie ślicznotki!!! I Pati jaka już duża:-)

MARYLKA fajnie że wleciałaś!!

MAJQA dla mnie jesteś Superwomen!!!! A Twoja siostra to się chyba ze ścianą zderzyła:wściekła/y: I zdrówka dla Ciebie:-):-)

MLODAM życzę Ci żeby Mała posiedziała w brzuchu do końca lipca;-) Bo jak Ty się rozsypiesz to potem JA:szok::szok:

MARCEPANEK czeka Cię poważna rozmowa z mężem... Ty koniecznie teraz musisz nabrać sił i zregenerować organizm:tak: A z tymi zdjęciami to jakaś masakra...

MARY współczuję bólu głowy...odpoczywaj jak najwięcej się da:tak::tak:

Nika ja tam cały czas twierdzę, że ty to przede mną ;-) hihihi poczekamy zobaczymy. A ogólnie jak się czujesz?

To trochę poczekasz bo ja raczej się przeterminuje:-D:-D
A czuję się bez zmian czyli dobrze;-);-) A imię już macie wybrane? Bo u nas dalej trwają dyskusje co do imienia:cool2:

Hejka babeczki!

Nika - jak miło Cię widzieć! Ale u Ciebie czas zapiernicza! Już zaraz poród! :-) A jak tam sprawy urzędowo-macierzyńskie? Doczekałaś się rozpatrzenia wniosku?

Młodam - dobrze, że u Ciebie OK! Tak trzymać! No i fajnie, ze się ochłodziło, bo rozumiem, że ciężko tak w upały...

Ja wróciłam z miasta - trafiłam na wyprzedaże i zakupiłam parę rzeczy dla maluszka. Byłam też załatwiać sprawy urzędowe i razem z M. oddać mieszkanko nowym właścicielom. Ale dziwne uczucie... :eek:;-) U nas gorrrrrąco! Chyba wieczorem podjedziemy na plażę gicki pomoczyć! :tak:

Miłego dnia, ja idę jeść, bo zaraz padnę!

To trochę poczekasz bo ja raczej się przeterminuje:-D:-D
A czuję się bez zmian czyli dobrze;-);-) A imię już macie wybrane? Bo u nas dalej trwają dyskusje co do imienia:cool2:

no tak na 100% decyzji też nie ma, kręci się wokół jednego imienia, ale jakby klamka nie zapadła ;-)

Mary dziś to o wiele więcej siły np. na chodzenie człowiek ma, wczoraj męczące było krótkie wyjscie z psem ;-)

hej :)
Przepraszam, ze nie nadrabiam, ale Maly marudzi..
wpadlam tylko napisac, ze poszlismy do lekarza i od reki nas przyjeli.. doslownie 20minut czekalismy, nie wiem dlaczego ta baba nas wczoraj dopiero na 18 umowila:wściekła/y::wściekła/y: walnieta pakistanka :crazy::crazy: nie mam przeciwko nim nic, no ale wkurzyla mnie niesamowicie.
Lekarz stwierdzil, ze to raczej w 100% refluks, przepisal gaviscon i kazal 6 saszetek dziennie dawac a po tygodniu jak nie minie to przyjsc znowu.. ufff
Mam nadzieje, ze chcociaz troche pomoze..

Pozdrawiam Wszystkich :))

MARY hejka!! No u mnie już końcówka a u Ciebie półmetek:tak::tak: Cały czas czekam na papiery z NAVu - przecież im się nie śpieszy:no::no:

MLODAM podobna ma być chłodniej więc trochę odżyjesz;-)

CREATE dobrze że poszłaś do lekarza... Małemu się polepszy a Ty będziesz spokojniejsza...

witam wszystkie
created no to dobrze, że poszłaś do tego lekarza bo szkoda takiego Maluszka :) najważniejsze, że cos zaradził... oby teraz tylko zadziałało... :)

reklama
Marcepanek a gdzie to można sprawdzić ?? Ja nie widze nic takiego - a poza tym zapytaj aniaslu np czy to aby nie jest tak ze jak my klikamy w zdjęcie zeby zobaczys je powiększone to system traktuje to jako pobranie :cool2:
Bo jak się nie jest zalogowanym to zdjęć nie widać

Do góry