reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Cześć wszystkim!

Wlatuję z pozdrowieniami!

Wisieńka - jak tam u Ciebie? Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niezmiennie za szybki poród! :tak:

Majqa - dużo zdrówka dla Was, bidulko! Mam nadzieję, ze się w końcu od Was ta plaga chorób odczepi!

Created - współczuję problemów! Szkoda maluszka, tak się męczy, i Ty przemęczona! Oby mu szybciutko przeszło!

Marcepanek - hej! Jak zdrówko? Mam nadzieje, że wszystko u Was OK! Faktycznie pogadaj z mężem, ze i Ty potrzebujesz regeneracji po ciężkiej ciąży, a dzieci uwagi i wypoczętej mamy. Dobrze troszkę zaczekać z następnym maluszkiem, choć wierzę, ze pewnie mężowi marzy się gromadka. A u mnie dziewczynka najprawdopodobniej! :-):-) Dziękuję za gratki!

Sorbuś - jak tam maluszki? :-) Wszystko OK?

Młodam - jak tam Twoje samopoczucie? Zobaczysz, że wszystko pójdzie dobrze, malutka jest już rozwinięta. Oczywiście życzę, by posiedziała w brzuszku jak najdłużej!

U mnie leci... Aktualnie cierpię na straszne bóle głowy... :eek::sad: Kurczę, nie mam ochoty ciągle brać leków przeciwbólowych, biorę tylko w ekstremalnym bólu, a przez większość czasu się z tym męczę... :eek: Zaraz u mnie półmetek - nie mogę uwierzyć jak ten czas leci.

Buziaki!

reklama
Maran - te terminki ciut nieaktualne masz w podpisie hihihi

Mary - wszystko ok dziewczynki rosną zdrowe na szczęście :) Fajnie ze bedziesz miec dziewczynkę ja strasznie chciałam miec dwie córki :)
Juz półmetek kurcze jak to leci - wychodzi na to ze ty zaszłaś w ciąże jak ja urodziłam Pati :)

Sorbuś - ja zaszłam ciut później - miałam zawsze niereguralne cykle i owulki niewiadomo kiedy. Ale akurat dobrze wiem, kiedy zaszłam, bo testy owulacyjne mi pomogły i potem USG potwierdziło. :tak: Czas śmiga szybciutko... ;-)

Tymczasem pora na mnie. Buziaki i dobranoc!

hej dziewczyny troche mnie nie było ale mały troche dawał w kość a jak nie dwał to albo spacery albo ogarnąć dom trza było coś ugotować do tego sklep na głowie - nawet z małym już 2 razy byłam towar rozkładać ;-) a zaplecze sklepu to jego stołówka na mieście ;-) ale jest dobrze postaram sie cześciej wpadać

nie nadrabiam bo nie dam rady ściskam wszystkie dziewczyny

Hej kochane. Dzięki za ciepłe mysli i wsparcie. Wczoraj od 23 zaczeły się skurcze, bolesne, ze nie mogłam sobie znaleźć pozycji, długie bo około minuty ale bardzo nieregularne takie od co 40 do 10 minut. Koło 3 w mocy były około co 20-25 minut do prawie piatek po czym znowy dłuższa przerwa i teraz są znów nieregularnnie. Brzuch boli cały i krzyż. Teraz boli juz nawet bez skurczu. Emilka się rusza prawidłowo. Miałam nadzieję, ze się rozkręci ale zdaje mi sięże to kolejna fala przepowiadaczy. Nic mi bowiem nie wypływa ani więcej śluzu, ani tym bardziej jakieś upławy podbarwione ani nie plamię. Za to nie spałam prawie i teraz zasypiam na stojąco.

Witam wszystkie i życze miłego dnia
Marry współczuję bólu głowy, moze napisz do Maggy bo ona chyba miała to samo
Marylka w koncu się pokazałaś
monisia, maran, create, majqa trzymajcie kciuki

Dzięki dziewczyny za odp ;-) chyba tak będzie najlepiej jak mówicie...
Wkleję wam co napisałam na staraczkach :
Dziewczyny ja tylko tak ogólnie witam się z każdą z was.
Jestem mega szoknięta weszłam w swoje załączniki tj zdjęcia które dodawałam ,a tam ilość pobrań moich zdjęć!!! Radzę wam dziewczyny wejdźcie w swój profil i sprawdźcie to. Ja nie myśląc ani chwili skasowałam wszystkie swoje zdjęcia. Teraz jednak będę również robiła tak jak co niektóre ,że dodam a później usunę. Toć to się w głowie nie mieści!!! A większość zdjęć to przecież moje dzieci na nich były...mam teraz głupie uczucie ,bo ostatnio się naczytałam o pedofilii na internecie...co z tego ,że ubrane były jak takim świrom różne rzeczy po głowie chodzą...

Ja z Olkusza to 30 km od Krakowa w strone Katowic a Dobczyce tez koło Krakowa chyba nie ?? Moja psiapsióła ma tam rodzine jakąś dentystkę czy protetyka :)

Wsp.ołczuje choroby ale jak karmisz nic sie nie martw Marus sie nie zarazi

Karmię :) ale na wszelki wypadek noszę maskę chirurgiczną.
Tak Dobczyce to okolice Krakowa -jakieś 30 km na południe a do zakopanego jakies 70 :)

Dzięki dziewczyny za odp ;-) chyba tak będzie najlepiej jak mówicie...
Wkleję wam co napisałam na staraczkach :
Dziewczyny ja tylko tak ogólnie witam się z każdą z was.
Jestem mega szoknięta weszłam w swoje załączniki tj zdjęcia które dodawałam ,a tam ilość pobrań moich zdjęć!!! Radzę wam dziewczyny wejdźcie w swój profil i sprawdźcie to. Ja nie myśląc ani chwili skasowałam wszystkie swoje zdjęcia. Teraz jednak będę również robiła tak jak co niektóre ,że dodam a później usunę. Toć to się w głowie nie mieści!!! A większość zdjęć to przecież moje dzieci na nich były...mam teraz głupie uczucie ,bo ostatnio się naczytałam o pedofilii na internecie...co z tego ,że ubrane były jak takim świrom różne rzeczy po głowie chodzą...

:szok::szok: no pięknie świrów nie brakuje na swiecie!!!

majqa no aż mi trudno w to uwierzyć bo sądziłam ,że mnie to nie dotyczy a tu booom...
A swoją drogą jesteś dzielna kobieta...za to Twoja siostra no cóż...chyba wyobraźni nie ma...to trochę nieodpowiedzialne z jej strony. I zdrowiej szybko ;-)

reklama
Marcepanek no ładne rzeczy, faktycznie masakra

Ja dalej z kamiennym brzuchem i przepowiadaczami walczę, staram sie spac jak najwiecej ale jak sie kłąde to krzyż mnie atakuje. Jestem sama do wieczora w domku a Pol daaaleką dziś ma trase więc chyba lepiej , ze nic sie nie dzieje.

Do góry