reklama
mlodam
mama Oleńki
Majka GRATULACJE wszystkiego co najlepsze dla Was!!!! dużo zdrówka dla maluszka :-)
Rozalka przesłodka!
Wisienka ja to 4 w kolejce, Nika przede mną ;-)
Rozalka przesłodka!
Wisienka ja to 4 w kolejce, Nika przede mną ;-)
zapmarta
Karolkowa mama
jos, majqa, monisia WIELKIE GRATKI dziewczyny !!!!!:-)
wisieńka, już niedługo będziesz tulić maleństwo.
Tak poważnie to wam współczuję tej pogody. Mimo, że rodziłam w styczniu to ciągle było mi duszno, a co dopiero chodzić z brzuchem w taką pogodę.
monia, my po trzydniówce (mam nadzieję, bo mamy się z Karolkiem coraz lepiej)
Maran, ja już też ciągne resztką sił. Myślałam, że u Kamisia będzie ciut lepiej z tym ząbkowaniem. Niestety to samo co z Karolkiem - przechlapane.
jos, u mnie Karol rozumiał, a potem i tak odstawiał cyrki z zazdrości.
wisieńka, już niedługo będziesz tulić maleństwo.
Tak poważnie to wam współczuję tej pogody. Mimo, że rodziłam w styczniu to ciągle było mi duszno, a co dopiero chodzić z brzuchem w taką pogodę.
monia, my po trzydniówce (mam nadzieję, bo mamy się z Karolkiem coraz lepiej)
Maran, ja już też ciągne resztką sił. Myślałam, że u Kamisia będzie ciut lepiej z tym ząbkowaniem. Niestety to samo co z Karolkiem - przechlapane.
jos, u mnie Karol rozumiał, a potem i tak odstawiał cyrki z zazdrości.
maran-atha
Fanka BB :)
zapmarta ząbkowanie to jakies nieporozumienie... nie mam sił na to... nie wiem już co mam robić... no i dlaczego to tak długo trwa... U Ali jakos szybciej poszło z tymi pierwszymi ząbkami... czasem to już rycze razem z Mają z tej bezsilności jak nic nie moge jej pomóc ;(
jos u nas Ala też rozumiała, że bedzie siostrzyczka i pozytywnie ja przyjeła no i od początku mówiła, że ją kocha... na mnie za to troche zła była jak wróciliśmy ze szpitala i nie chciała bym ją przytulała ale później jej przeszło...
jos u nas Ala też rozumiała, że bedzie siostrzyczka i pozytywnie ja przyjeła no i od początku mówiła, że ją kocha... na mnie za to troche zła była jak wróciliśmy ze szpitala i nie chciała bym ją przytulała ale później jej przeszło...
mlodam
mama Oleńki
cześć!!!
a gdzie to Was wszystkie wywiało???????????? to tu już taka pustka będzie ? :-(
mam wiadomość od Doroty Wisienki
Jest w szpitalu, poszła na KTG i ją zostawili. Krzyż ją bolał i miała skurcze. Szyjka skrócona i rozwarcie na palec. Dostała na rozwój płucek małej. Niby mają ją wypuścić za 3-4 dni.
a gdzie to Was wszystkie wywiało???????????? to tu już taka pustka będzie ? :-(
mam wiadomość od Doroty Wisienki
Jest w szpitalu, poszła na KTG i ją zostawili. Krzyż ją bolał i miała skurcze. Szyjka skrócona i rozwarcie na palec. Dostała na rozwój płucek małej. Niby mają ją wypuścić za 3-4 dni.
Marcepanek
Wisienko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nawet jeśli teraz urodzisz EMILCIA ma 100%szanse!!! Będzie dobrze ;-)
młodam dziewczyny porodziły i dopiero się wprawiają więc troszkę minie zanim pogodzą BB z opieką nad bobaskami ;-)
młodam dziewczyny porodziły i dopiero się wprawiają więc troszkę minie zanim pogodzą BB z opieką nad bobaskami ;-)
mlodam
mama Oleńki
Marcepanek ja domyślam się, domyślam. Teraz to o wiele ważniejsze sprawy na głowach mają niż neta ;-) ale tak tu pusto...
Cześć
Właśnie się dowlokłam do domu Od rana łaziłam... Na 10.30 ktg ale oczywiście zero skurczy Na 14.20 doktorek i tu już trochę bardziej optymistycznie bo powiedział że mogę się spodziewać porodu w każdej chwili bo szyjka skrócona i rozwarcie na 2 palce) Badał tak że bolało i powiedział ze wcale się nie zdziwi jak po badaniu wrócę na poród)
Widzę że Wisience też coś się zaczęło Ciekawe która pierwsza
Właśnie się dowlokłam do domu Od rana łaziłam... Na 10.30 ktg ale oczywiście zero skurczy Na 14.20 doktorek i tu już trochę bardziej optymistycznie bo powiedział że mogę się spodziewać porodu w każdej chwili bo szyjka skrócona i rozwarcie na 2 palce) Badał tak że bolało i powiedział ze wcale się nie zdziwi jak po badaniu wrócę na poród)
Widzę że Wisience też coś się zaczęło Ciekawe która pierwsza
reklama
maran-atha
wisienka &&&&&& wszystko będzie dobrze
monia no to zaczęło ciekawe ktora z Was pierwsza??
u nas bez zmian... ;(
monia no to zaczęło ciekawe ktora z Was pierwsza??
u nas bez zmian... ;(