reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
jos, majqa, monisia WIELKIE GRATKI dziewczyny !!!!!:-)

wisieńka, już niedługo będziesz tulić maleństwo.

Tak poważnie to wam współczuję tej pogody. Mimo, że rodziłam w styczniu to ciągle było mi duszno, a co dopiero chodzić z brzuchem w taką pogodę.

monia, my po trzydniówce (mam nadzieję, bo mamy się z Karolkiem coraz lepiej)

Maran, ja już też ciągne resztką sił. Myślałam, że u Kamisia będzie ciut lepiej z tym ząbkowaniem. Niestety to samo co z Karolkiem - przechlapane.

jos, u mnie Karol rozumiał, a potem i tak odstawiał cyrki z zazdrości.

zapmarta ząbkowanie to jakies nieporozumienie... nie mam sił na to... nie wiem już co mam robić... no i dlaczego to tak długo trwa... U Ali jakos szybciej poszło z tymi pierwszymi ząbkami... czasem to już rycze razem z Mają z tej bezsilności jak nic nie moge jej pomóc ;(

jos u nas Ala też rozumiała, że bedzie siostrzyczka i pozytywnie ja przyjeła no i od początku mówiła, że ją kocha... na mnie za to troche zła była jak wróciliśmy ze szpitala i nie chciała bym ją przytulała ale później jej przeszło...

cześć!!!

a gdzie to Was wszystkie wywiało???????????? to tu już taka pustka będzie ? :-(

mam wiadomość od Doroty Wisienki

Jest w szpitalu, poszła na KTG i ją zostawili. Krzyż ją bolał i miała skurcze. Szyjka skrócona i rozwarcie na palec. Dostała na rozwój płucek małej. Niby mają ją wypuścić za 3-4 dni.

Wisienko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nawet jeśli teraz urodzisz EMILCIA ma 100%szanse!!! Będzie dobrze ;-)

młodam
dziewczyny porodziły i dopiero się wprawiają więc troszkę minie zanim pogodzą BB z opieką nad bobaskami ;-)

Cześć:)
Właśnie się dowlokłam do domu:) Od rana łaziłam... Na 10.30 ktg ale oczywiście zero skurczy:( Na 14.20 doktorek i tu już trochę bardziej optymistycznie bo powiedział że mogę się spodziewać porodu w każdej chwili bo szyjka skrócona i rozwarcie na 2 palce:)) Badał tak że bolało i powiedział ze wcale się nie zdziwi jak po badaniu wrócę na poród:))

Widzę że Wisience też coś się zaczęło:) Ciekawe która pierwsza:)

reklama
Do góry