reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Marylka - Bartuś przesłodki - cudny po prostu - wracaj szybko do nas kochana a głupimi babami sie nie przejmuj - u nas tez takie beznadziejne były - anwet sie smialismy ze kryterium przyjęcia na noworodki to bycie wredną

Created - synuś przesłodki wynagrodził chyba całe cierpienie - i pisz kochana pisz

mlodam - a na jakim etapie budowa ?? My dopiero na dniach działke bedziemy kupować takze jeszcze duzo przed nami

reklama
createdbylove alez on fajniutki taki slodki bobasek nie jak wymęczony noworodek Ślicznego masz synusia :)
Marylka a Twój jaki cudowny i jaka czuprynka dluga :)
chłopaki sama słodycz :)

EWCIA - dzieki za info!!!! No a te babsztyle na noworodkach to zawsze fantazje maja....brak słów:wściekła/y:
MARYLKA - Bartus sama słodycz i wracajcie szybko:tak: Ja tez lezalam 6 dni, bo Zuzu miała zółtaczke...ehh...

Tak chłopcy superaśni. A mamuśkom życzę szybkiego powrotu do formy.

Wisieńka, super masz ginka. Wszystko ci wyjaśnił i nie musisz się stresować jak to będzie. Teraz tylko czekać na zielone światełko i Milusia będzie z wami.
Brzuchatki za was wielkie &&&&&&&&&&&&&&&
A tym ciężarówkom co mają jeszcze czas życzę przetrwania upałów i rozkoszowania się ciążą.

Ja jutro pewnie nie wlecę, bo zapowiada się urwanie głowy. Oczekuję swoich koleżanek z pracy i będą mega ploty o dupie marynie. Mąż będzie robił za supernianię, więc będzie cudnie.

buziam was mocno

Hej:)
Witam przy porannej kawusi:) tak tak porannej bo dopiero wstałam... Jakoś nie mogę spać w nocy ostatnio i mi się na dzień przestawiło... A w nocy chodze i jem:wściekła/y:

Created Oskarek śliczny. Opisuj opisuj poród, dobrze poczytać też te mniej przyjemne wersje... Najważniejsze ze już za Wami i teraz tylko coraz lepiej będzie:))

Marylci Bartuś też słodziak. A co pielgniarek to poprostu brak słów.... powinny pomagać a tu takie małpy... Oby szybko wyszli!!

Zapmarta to miłych plotek życzę:))

A ja się biorę za sprzątanie bo mężuś wcześneij wróci i może pomaluje chociaż sypialnię wkońcu... Jeszcze tylko sobie poczytam o tym czopie bo dziś takie dziwne galaretowate coś miałam na wkładce i się zastanawiam czy to mogło być to...

Miłej soboty:)

MARTUS - udanej babskiej imprezki:tak:
MONIA - powodzenia w malowaniu;-) No a to moze byc czop, bo moze odejsc nawet kilka tyg przed porodem:tak:Albo dni....:-D
Mnie wczoraj zaczeło znów pobierac, ale nadal ciszaaaa....
JOL, MAMUSIA, MAJQA - a co u Was????

Ostatnia edycja:
Witam sie w dwupaku :-)

No co za uparciuchy:-D
Dzieciaczki wiedza ze tu upały, to wola tam w brzuszku siedziec, gdzie maja idealna temperature....małe cwaniaki;-):-D:tak:
A my dzis smigamy na imieniny do mojego tatusia - własnie zrobiłam sernik na zimno z truskawkami z mojego ogródka....

Ostatnia edycja:
Witam

no u mnie bez zmian, tzn. czop nadal odchodzi ale skurczy brak ...
oby mnie dziś w nocy nie ruszyło bo nie będę miała z kim zostawić dziewczynek ...

fajny chłopak z Bartusia:)

reklama
Hej kochane. Miałam dziś z wami posiedzieć a tu niespodzianka przyjechała koleżanka z którą nie widziałyśmy sie szmat czasu. Przyjechała z małym Wiktorkiem-2lata. Poplotkowałyśmy i że u nas są zawdoy strażackie poszłysmy z małym a on oszalał jak pozwolili mu usiąść w aucie:-DMusze się brać za sprzatanie....
Marylka piekny Bartuś i obys jak najszybciej wyszła a głupich bab nie słuchaj
Ewcia buziaki dla Mikosia
Zappmarta dzięki kochana i życzę słodkiego odpoczynku i plotek
Monisia dalej szisza no faktycznie uparte maluchy
Jol
a jak u ciebie?
Mlodamamuisa czyli lada moment do szpitala na wywołanie
Monia może to i czop, jejku a ja chyba następna.....
Majqa &&&&&&&&&&&&&:-)Niech sie zaczyna

Do góry