reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

wisienka : maz umie robic frencha????????? jezu!!!! zyc nie umierac :)

maran : super fotki, wlasnie ogladam :)

marylka : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

reklama
monisia ja tez jej wysyłałam i też cisza
Jos on ma zdolności manualne i jak mu wytłumaczyłam to szast prat i zrobił. Lepiej nawet niż ja . Teraz go wykorzystuję, nie za często ale jednak:-D

Cześć babki!

Standardowo wlatuję Wam, rodzącym, pokibicować, oraz pozdrowić pozostałe mamusie! :-) Widzę, że u Marylki się zaczęło!!!

Marylka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród!!! :-):-)

Monisia, Majqa, Młodamamusia, Jol - u Was cisza?

Wsieńka, Monia - niedługo na Was pora! :happy2::happy2:

Sorbuś - jak tam Twoje dziewczynki?

Kochane, ja już ledwo żyję!!! Mamy ponad 50 pudeł w mieszkaniu, ze 20 wielkich worów i w sumie już reszta to większe rzeczy, meble itd... :szok::szok: Już jutro przeprowadzka!!! :happy: Rano jadę do lekarza - zmieniłam sobie z powodu przeprowadzki, a zresztą już powinnam iść na wizytę kontrolną. A potem się przenosimy! :-) W czwartek będzie wielkie kursowanie samochodem po nasze rzeczy, ale to już mój M. z kolegami. A w piątek IKEA. :happy: No i chyba się wreszcie pogoda poprawia po 2-3 tygodniach chmur i deszczu! :-):-):-)

Cześć babki!

Standardowo wlatuję Wam, rodzącym, pokibicować, oraz pozdrowić pozostałe mamusie! :-) Widzę, że u Marylki się zaczęło!!!

Marylka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród!!! :-):-)

Monisia, Majqa, Młodamamusia, Jol - u Was cisza?

Wsieńka, Monia - niedługo na Was pora! :happy2::happy2:

Sorbuś - jak tam Twoje dziewczynki?

Kochane, ja już ledwo żyję!!! Mamy ponad 50 pudeł w mieszkaniu, ze 20 wielkich worów i w sumie już reszta to większe rzeczy, meble itd... :szok::szok: Już jutro przeprowadzka!!! :happy: Rano jadę do lekarza - zmieniłam sobie z powodu przeprowadzki, a zresztą już powinnam iść na wizytę kontrolną. A potem się przenosimy! :-) W czwartek będzie wielkie kursowanie samochodem po nasze rzeczy, ale to już mój M. z kolegami. A w piątek IKEA. :happy: No i chyba się wreszcie pogoda poprawia po 2-3 tygodniach chmur i deszczu! :-):-):-)
Kochana &&&&&&&&&&&&& za przeprowadzke:tak:
A ja dzis na ktg bylam i skurcze sa ale jeszcze malutkie...w czwartek nastepne - choc ja sie upieram ze urodze jutro:-D

dzięki dziewczyny za rady :)

no to marylka utuli dziś Bartusia :) Super!

młodamamusia
- przeterminowana jesteś ;) znam to z autopsji :)
monisia - ja też mam taką paskudną zgagę i przez dzień się męczę a w nocy popijam maalox
mary-beth - nie zazdroszczę sterty pudeł i worów ale fajnie przeprowadzić się na swoje :)

a ja znowu dzisiaj prałam i zaraz idę to wszystko wyprasować
i kupiłam sobie śliczne kwiatuszki w biedronce i też je muszę poprzesadzać
a jutro zakupię wielki kwietnik to sobie je poukładam :)

reklama
Do góry