reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
monisia ja tez jej wysyłałam i też cisza
Jos on ma zdolności manualne i jak mu wytłumaczyłam to szast prat i zrobił. Lepiej nawet niż ja . Teraz go wykorzystuję, nie za często ale jednak
Jos on ma zdolności manualne i jak mu wytłumaczyłam to szast prat i zrobił. Lepiej nawet niż ja . Teraz go wykorzystuję, nie za często ale jednak
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Jaka dzis okropna pogoda - normalnie padam...siedze, nic nie robie tylko pije zimna wode a i tak padam....
monisia2506
No w domu tez chłodno, ale jakos sie mecze....a do tego od wczoraj mam taka zgage...cokolwiek zjem lub wypije....ja dzis i w domu i w pracy ma zimno to w ogóle nie czuje ze upał
mary-beth
Fanka BB :)
Cześć babki!
Standardowo wlatuję Wam, rodzącym, pokibicować, oraz pozdrowić pozostałe mamusie! :-) Widzę, że u Marylki się zaczęło!!!
Marylka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród!!! :-):-)
Monisia, Majqa, Młodamamusia, Jol - u Was cisza?
Wsieńka, Monia - niedługo na Was pora!
Sorbuś - jak tam Twoje dziewczynki?
Kochane, ja już ledwo żyję!!! Mamy ponad 50 pudeł w mieszkaniu, ze 20 wielkich worów i w sumie już reszta to większe rzeczy, meble itd... Już jutro przeprowadzka!!! Rano jadę do lekarza - zmieniłam sobie z powodu przeprowadzki, a zresztą już powinnam iść na wizytę kontrolną. A potem się przenosimy! :-) W czwartek będzie wielkie kursowanie samochodem po nasze rzeczy, ale to już mój M. z kolegami. A w piątek IKEA. No i chyba się wreszcie pogoda poprawia po 2-3 tygodniach chmur i deszczu! :-):-):-)
Standardowo wlatuję Wam, rodzącym, pokibicować, oraz pozdrowić pozostałe mamusie! :-) Widzę, że u Marylki się zaczęło!!!
Kochane, ja już ledwo żyję!!! Mamy ponad 50 pudeł w mieszkaniu, ze 20 wielkich worów i w sumie już reszta to większe rzeczy, meble itd... Już jutro przeprowadzka!!! Rano jadę do lekarza - zmieniłam sobie z powodu przeprowadzki, a zresztą już powinnam iść na wizytę kontrolną. A potem się przenosimy! :-) W czwartek będzie wielkie kursowanie samochodem po nasze rzeczy, ale to już mój M. z kolegami. A w piątek IKEA. No i chyba się wreszcie pogoda poprawia po 2-3 tygodniach chmur i deszczu! :-):-):-)
monisia2506
Kochana &&&&&&&&&&&&& za przeprowadzkeCześć babki!
A ja dzis na ktg bylam i skurcze sa ale jeszcze malutkie...w czwartek nastepne - choc ja sie upieram ze urodze jutro
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Mary cisza cisza u mnie :-(
majqa1
mama 2+2 :-)
dzięki dziewczyny za rady
no to marylka utuli dziś Bartusia Super!
młodamamusia - przeterminowana jesteś znam to z autopsji
monisia - ja też mam taką paskudną zgagę i przez dzień się męczę a w nocy popijam maalox
mary-beth - nie zazdroszczę sterty pudeł i worów ale fajnie przeprowadzić się na swoje
a ja znowu dzisiaj prałam i zaraz idę to wszystko wyprasować
i kupiłam sobie śliczne kwiatuszki w biedronce i też je muszę poprzesadzać
a jutro zakupię wielki kwietnik to sobie je poukładam
no to marylka utuli dziś Bartusia Super!
młodamamusia - przeterminowana jesteś znam to z autopsji
monisia - ja też mam taką paskudną zgagę i przez dzień się męczę a w nocy popijam maalox
mary-beth - nie zazdroszczę sterty pudeł i worów ale fajnie przeprowadzić się na swoje
a ja znowu dzisiaj prałam i zaraz idę to wszystko wyprasować
i kupiłam sobie śliczne kwiatuszki w biedronce i też je muszę poprzesadzać
a jutro zakupię wielki kwietnik to sobie je poukładam
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Marylka urodziła o 15.20 -Bartuś ma 3450 i 55cm!!!
gratki kochana !!!
gratki kochana !!!