reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
mlodamamusia a pij ty herbatkę z liści malin.... matko ja jak jakaś wiedzma, ziółkami chce pomagać....
monia czy ty wiesz, ze my niedługo juz na tapecie porodowej będziemy, między nami 2 tyg to możemy razem rodzić

Mlodamamusia spróbuj tych malin:))

Wisienka wiem właśnie wiem... niedługo my tak czekać będziemy... boisz się? bo ja chyba trochę zaczynam...

Wisieńka no bede musiała kupić ta herbate z liscie malin . Jak narazie ani kąpiele ani schody nie pomagają.
MOnia ja dokłądnie tez w 36 tyg zaczynałam się bać .:-)

majqa ubierzesz skarpetki i ściągniesz już na pełnym rozwarciu i krzykniesz TEraz już nie zmyję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

posikalam sie!!!!!!!!!!!! hahahaha

majqa : pewnie ze bordzik jak najbardziej :) albo proponuje czerwien soczysta :) a co rodzaca mama tez moze byc sexi mama :) ja tez chcialam robic frencha wczoraj na rekach i stopach ale wymiekam, moze pojde do kosmetyczki to mi ciachnie porfesjonalnie w 15minut bo ja sie okalecze...

jol : dzieki :)

a kto wie co nowego u marylki ??? :)

monia ja jakoś się nie boję, napad strachu miałam w 405 miesiacu a potem mi przeszło. Mówię sobie, ze nie ma wyjścia i staram się nie myślec o tym bo jasny gwint przyjemnie nie będzie. Ostatnio rozmawiałam z moją położną na temat cc po pierwszym cc a mój Paweł mówi: Stawiamy na poród naturalny:-D Ja do niego : ja stawiam na znieczulenie. Więc cóz czasem wpadam w lekką panikę ale raczej siła spokoju
mlodamamusia w zielarskim są. Mi tatuś nazbierał w lesie i ususzył i już ją piję bo ona nie wywołuje porodu ale przygotowuje macicę i go ułatwia.
Jos ja frencza mężowi zlecę, juz ma wprawę...........

JoL a 2cm czy 2 palce dla mnie to to samo ale mój chyba tez mówił w palcach hihi

marylka jak tam ??

Wisienka dajesz czadu hahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry