reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam sie 2w1 ;-)

Witaj kochana - CREATED juz rodzi teraz na Ciebie kolej!!!!!:tak::-D
MARY - słoneczko, ja po wczorajszym dniu mam dosc....stwierdzam jednak ze pogrzeb to nie miejsce dla ciezarnej:no: Bardzo wszystko przezyłam, ale z drugiej strony nie darowalabym sobie gdybym nie była - chociaz wspierałam mojego meza....
Nogi mam juz tak spuchniete ze az sine...ledwo łaze...ehh.... A jak Wy sie czujecie?????

Ostatnia edycja:
reklama
Monisia - współczuję przeżyć, ale rozumiem, że chciałaś tam być... U Ciebie chyba już niedługo też się zacznie! :-) Lekkiego porodu!

sorbuś monisia createdbylove mieszka w UK a tu inne panują zwyczaje :szok: jednak moim zadniem jak wody odeszły to winna zostać już w szpitalu, chociaż by po to by monitorować tętno dzidzusia... ja bym sie nie dała odprawić jakby mi wody odeszły, nichyb nawet oxy zapodali, ale lepiej to w szpitalu już być...

nagaplama TY wiesz :* bardzo sie ciesze i ściskam Cię mocno :* i gratuluje z całego serca :)

marylka ;) czekam na Ciebie i codziennie jak tu wchodze wypatruje wiesc, ze Ty na porodówce, ale widze chłopiec tak uparty jak moje Dziewuszki :*
no uparty uparty albo wiesz moze on chce być terminowy ?? no ale mi lepiej pasuje środa na poród niż wtorek ciekawe co on na to ;-) wiem ja to jestem , wybrzydzam w takiej chwili ;-)

MARYLKO - zapomniałam Ci dopisac - jesli chodzi o lewatywe, to mam takie samo zdanie jak dziewczyny - lepiej ja zrobic - nic przyjemnego, ale tez bezbolesne :tak:- tylko pamietaj niech Ci zrobia jak najszybciej jak zajedziesz na porodówke, bo ja sie sama musialam opomniec i zrobili mi dopiero przy bólach partych - juz sie bałam ze dziecko w WC urodze...masakra....:szok:
no dzięki za podpowiedż żeby sie szybko upomniec bo własni mi jedna znajoma mówiła że zrobili jej lewatywe i kurcze nie zdażyła sie wyprużnić bo tak jej sie poród rozkręcił że skończyła na sali porodowej - bidulka ale moja mama własnie mówiła że pewno za puźno jej zrobili
ja musze dopytac właśnie czy trzeba miec swoją czy oni mają żeby nie było jak u sorbusia że w aptece brakło
Created moje wspomnienia z porodu wróciły - bo akurat równe 4 miesiącd temu urodziłam Patrycje :) tzn o tej godzinie juz byłam po :) dokładnie 2 h po :) urodziłam o 8,20

Dziewczyny to która jutro ??
no własnie która następna ?? może młodamamusia potem monisia i ja ?? - bo wiecie ja czekam do srody to nie bede kolejki wstrzymywac ;-)

Created ja już pisałam Ci że super że wody odeszły i tak jak dziewczyny jestem w szoku ze Cie wypisali ale widze Ty opanowana jestes , ale co tam najwazniejsze że akcja sie rozkręca i już niebawem bedziesz miec synka ;-)

Monisia mi spuchnięte nogi towarzyszą od tygodnia...
Maryla no zobaczymy ktora bedzie następna. Jutro mam wizyte u gina to moze czegos się dowiem ;-)

młodamamusia ja też jutro z ginem sie będe widziała bo mam ktg i powiedział ze moze mnie zbada odrazu ;-) tez jestem ciekawa co mi powie ;-)

a kobitki czy przed tym jak rodziłyście miałyście twardszy brzuch ?? bo ja mam od wczoraj twardszy brzuch nie taki jak skała ale generalnie jest twardszy czasem mniej czasem barzdiej ale twardszy - ale masło maślane co ? ;-) mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi ;-) jutro gina zapytam ale jakby któraś coś wiedziała na ten temat ;-) i kurna ciągle dziś jestem głodna - ja nie wiem mały chce sie na zapas najeść czy co ???

reklama
Marylka to kup sobie lewatywe ja tym razem miałam ale nie zdążyli mi zrobić i zostawiłam nówkę w szpitalu hahha

Ciekawe jak tam created - ma do kogoś numer zeby dać znać ??

Do góry