młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Sorbuś mi brzuch opadł a a zgaga jest...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
EWELINKA OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!
Monisia nie tyle Ewelina co Miłoszek postanowił po męsku wyjść pierwszy)
Sorbuś przykro mi Ale tak jak napisałaś teraz sama jesteś mamą więc napewno jest odrobinkę łatwiej. Trzymaj się kochana!
Wisienka ten syropek to coś podobnego do manti zapytaj w aptece o gelatum aluminii. Mi tak trochę pomaga... Najlepsze co w życiu piłam na zgagę (i to taką że myślałam że zapalenie oskrzeli albo płuc mam bo cała klatka piersiowa mnie piekła) to był syropek gaviscon. To było w UK ale u nas tez już widziałam. Tylko że nie wiem czy w ciąży można...
Wiecie co? Prasowałam dziś przez prawie godzinę i normalnie to już nie mogłam wysiedzieć tak mi się mała cisnęła pod żebra. A dziś nic... chyba mi się brzuch opuścił.... w lusterku nie widać więc pewnie tylko troszkę bo i lepiej mi się oddycha... Wkońcu!! Mam nadzieję że to znaczy że jeszcze ze 2 tyg i będe rodzić) Zwłąszcza że czereśnie już są Truskawki też
edit
Wisienka doczytałam że gaviscon można w ciaży...
no to piękne ma wymiary Twoja księżniczka a swoją drogą to ładnie już Ci zleciało ;-)witajcie :-)
Ewelina GRATULACJEEEEE, wszystkiego co najlepsze dla Was, samego zdrówka, szczęścia, radości :-)
Monisia współczuję z powodu babci :-(
jak tam po wizycie? bo coś nie doczytałam...
Create ja tez nie lubię szpitala, kto lubi, ale czego się nie robi...
Wisienka a ty nie za dużo jesz truskawek? w szpitalu położna opitoliła moją współlokatorkę za truskawki, bo uczulają. Odrobinkę można, ale... nie przesadzaj ;-)
Moja sistra odebrała mi wypis, niunia 17 maja miała 1333g, jak dobrze odczytuję długość 26 cm, wg obwodu główki to 32 tydzien wg. pozostałych wielkości tak jak wg OM.
ja mam to samo zgaga nadal atakuje i brzuch też wysoko opadł ale tylko troszke generalnie nadal jest wysoko i wyglądam jakbym miała piłke lekarską pod bluzką ;-) hahahahaDziewczyny pocieszyć was ?? Mnie nie opadł brzuch do samego konca i zgage miałam cały czas - ale mleko mi pomagało bardzo
Hej dziewczyny.
majqa a u ciebie cisza??
hej
Majqa - A Ty jak tam?