reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Ewelinka &&&&&&&&&&&&& za wizytę:) o której masz??

Agatek - ja Cię niestety nie kojarzę:(( ale oczywiście serdeczne GRATULACJE z powodu II:)) Zawsze to miło jak ktoś do nas dołącza:)

Maran jak samopoczucie?:)

Dziękuję dziewczyny :-) jestem mega szczęśliwa ale też mega wystrachana-jak to ędzie w pracy, życiu itp
jak pisałam na staraczkach-porządne zdjęcie dopiero wieczorem albo jutro wstawię-bo dziś w pracce jestem i nie mam aparatu :-(

Pytań masa-a wizyta dopiero za 2tyg :-(

Nio i tak z doskoku piszę. A kojarzę Was wszystkie z wątku staraczkowego ;-) i czasem podczytywałam-ale tylko czasem-nio tak żeby nie zapeszać ;-)

monia ja dzis nawet dobrze :) w miare sie wyspałam bo dałam Ali wczoraj syrop przeciwbólowy nurofen na ząbki bo wychodza jej dwie oststnie piątki u góry i strasznie źle sypia, ale po tym syropie była tylko jedna pobudka w nocy wiec jestem dziś zadowolona z nocki :) do tego mężuś miał wolne wiec wczoraj i dzis jest z nami w domu również w nocy... ;)

Witam poniedziałkowo:-)

Ewelina- &&&&&&&&&& za wizytę !!!
I jak tylko wrócisz odpalaj kompa i pisz co i jak, bo jak nie to w dupę dostaniesz;-)

Agatek-
gratuluję!!!

i dalej nie wiem co napisać:zawstydzona/y:

Witam sie :)

My juz w Sydney. Wizyta dzis u lekarza ok, mala rosnie zdrowo, krew ok, siuski ok, cisnienie ok :)
Aha potwierdzil mi moj lekarz jeszcze raz ze to dziewczynka :)

W piatek S leci do Indonezji i wraca za tydzien i troche w poniedzialek :(...ech jakos wytrzymam :( Potem od 7 lutego jade razem z nim do Brisbane na 2 tygodnie. Jakos mu sie tak ostatnio ciagle robota wysypuje....
Nie nadrabialam Was wybaczcie....Podczas naszej nieobecnosci wywalilo korki a my mielismy zamrazarke pelna miesa....Nie musze mowic co sie dzialo po powrocie po 2 tygodniach jak temperatura byla non stop powyzej 35 stopni....Caly dzien zeszedl nam na sprzatanie i pozbywanie sie smrodu nie tylko z lodowki ale i z domu....
Jestem padnieta i lece spac...Teraz tylko obudzilam sie na zarelko i znowu spac bo u mnie 22.15
Sciskam Was wszystkie i milego dnia Kochane :*

Ewela trzymam &&&&&&&&& za wizyte :***
Marylka odpoczywaj kobietko, Monia obys szybko poczula sie lepiej :)
Maran poglaszcz brzuszek od e ciotki :)
AGATEK :*** Ty wiesz ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agatek - gratki :-)

Marta - cip cip kobitko gdzieś ty się nam zapodziała ... dawaj zdjęcia swojego szkraba kobito :-D

Ładny dzień aż chce się wyjść na spacer :-D

reklama
Sol- u nas pogoda rewelacja!!!
Zero chmur:tak:

ale niestety za dużo chodzić nie mogę...
i ze spacerku nici...

Wczoraj byliśmy tylko na cmentarzu,
przeszłam się od parkingu do alejki i masakra była...

ale jeszcze trochę i będę spacerować z dwójką Krzysiów:tak:

trzeba uciekać, bo Łobuz szaleje, chyba nie podoba Mu się siedzenie przy kompie...

Ostatnia edycja:
Do góry