reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Hej,

Sol, dziękować...

Mary, póki co jest dobrze, znaczy lepiej niż było :tak: Najważniejsze, że opuchlizna z dziąsełek zeszła i wróciły do swojego pierwotnego koloru :-) Nie ma gorączki, kup też mniej..ale nadal ślina się leje, co podrażnia bródkę i wyskakują krosteczki, które po nocy schodzą. Zajrzałam mu do paszczy i widziałam, że kolejne idą w trybie błyskawicznym! Ale chyba będzie łagodniej, oby! Zobaczymy!

ewelina - to trzymam kciuki żeby reszta poszła gładko i spokojnie :tak:

Jak nie urok to czkawka - siadł mi doszczętnie kręgosłup i chodzę pochylona jak staruszka :dry:

Hello!

Ewelinka - no oby juz bylo lagodniej... Bidulek maly... Mii juz doslownie pod skorka widac dwie tluste jedynki dolne! :tak: A co na gorze, to nie wiem, bo nie daje sobie zajrzec do dzioba. :laugh2:

Milego wieczorku!

Hej babeczki!

Co u Was, jak Wam weekend minal?
Moje male dzis od 5.00 na nogach!!! :dry::confused::surprised::sorry2::zawstydzona/y::-:)baffled::szok: Nie wiem, co sie z nia dzieje... Duzo placze ostatnio... Ale ja dzis doslownie ZOMBIE i bez kilku solidnych kawek sie nie obedzie! Zreszta, czestowac sie prosze!

Zobacz załącznik 482990

A poza tym dowiedzialam sie, ze sa wyniki naboru na studia i... jestem na liscie rezerwowej... Boze, bylo po 10 osob na miejsce na wszystkich 3 kierunkach!!! :szok:

Milego poniedzialku!

reklama
Do góry