reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

hej wszystkie mamusie,

my dziś znów do lekarza się wybieramy. Od 5 listopada nie mogę wykurować Kamisia. kaszle jak mój tata po 30 latach palenia...

buziam was i biorę się dalej za prackę

reklama
Witajcie

u nas znowu ciężka noc ... :/ Mam nadzieję, że nie zaczyna chorować drugie ucho ...

Jutro mam pasowanie u Izy. Upiekłam już ciasto - mm nadzieję, że dobre bo z innego sera co zawsze ...

Witam.
U kardiologa pomyslnie. Mili serduszko jest zdrowe. UFF
mlodam tak to ten Czesiu, Mili przyjaciel z kołyski:-D
Martunia zdróweczka Kamisiowi
Majeczka współczuję, biedny Mareczek. Zdrówka

A to zdjęcia z wizyty OLi

helooo

Wisienka to super, że serduszko OK. Tylko się cieszyć. My właśnie skończyliśmy walić patologię hihihi. Zdjęcia słodkie, obie mają paluszki w dziubku hihihi. Młoda spi, ale jakoś niezbyt spokojnie. Nocka OK, przespała całą, oby i dziś.
Majka zdrowych uszek życzę i udanego ciacha, mniammm
Creat a dokładnie to gdzie teraz mieszkacie? jak będziesz w okolicach N.Soli to zapraszamy :-)

Ostatnia edycja:
wisienka widziałam już na FB zdjecia :) super obie dziewczynki :)
majqa zdrówka dla Marusia :*

martuska i Wam dużo zdrowia bo Wy też ciągle w chorobie :*

pozdrawiam wszystkie...

Witajcie. Ja dzis wszystko robie na raty. Pol w pracy, Maciek w szkole, Mila nie śpi od rana. Gotuję obiad, myję podłogi, piszę na bb, bawię sie z Milą i wieszam pranie. Wszystko rozem:-D
maran ** dla was
majqa jak po pasowaniu? Ciasto sie udało?
mlodam patologię??

hej babki,

no no widzę, że Kamiś będzie miał w kim wybierać:-) Panienki pierwsza liga...

Maran, no my w chorobie. karol już ok, chodzi do przedszkola, a Kamiś nieustannie kaszle.
Lekarka ma nową teorię z którą się nie spotkałam i tu pytanie do was dziewczyny :

pediatra twierdzi, że ten kaszel i skurcze oskrzeli mają związek lub mogą mieć związek z mlekiem modyfikowanym.
Co prawda on tak samego mleka nie pije tylko podaję mu na śniadanie i kolację kaszki na mleku modyfikowanym. Zgłupiałam szczerze mówiąc, bo mnie alergia kojarzy się z wysypką, problemami brzuszkowymi a nie kaszlem. Ale ja zielona jestem, bo u nas nikt nie ma alergii.

Muszę teraz go diagnozować, bo pediatra nigdzie nas nie skierowała, tylko kazała podawać sinlac i kaszki na wodzie.
Trzeci dzień jemy te kaszki bez mleka i zobaczymy co to da.

A jesteśmy trzeci tydzień na inhalacjach, po wzięciu antybiotyku i kilku syropów. Poprawa minimalna, wręcz mikroskopijna.

zdrówka dla Marusia i dla wszystkich chorowitków.

Witam.
U kardiologa pomyslnie. Mili serduszko jest zdrowe. UFF
mlodam tak to ten Czesiu, Mili przyjaciel z kołyski:-D
Martunia zdróweczka Kamisiowi
Majeczka współczuję, biedny Mareczek. Zdrówka

A to zdjęcia z wizyty OLi

słodkie dziewczynki :*

wisieńka - pasowanie super, dzieciaczki bardzo były przejęte swoją rolą a ciasto wyszło pyszne :-)

Byłam wczoraj z Natalią u laryngologa do kontroli: nie będziemy wycinać migdałka póki co jeszcze 2-3 tyg w domu i za pół roku do kontroli i znów zasuszanie. Marusiowi zajrzał do uszek i uwaga: najprawdopodobniej wcale nie było zapalenia :angry::wściekła/y: ale wkurzyła mnie moja pediatra :wściekła/y::angry::angry::crazy:

reklama
Kurcze zapmarta ja nie słyszalam tez o takim uczulenie, że po mm może być kaszel, ale ja ekspertem nie jestem :/ szkoda Kamisia bo ja stara baba mam kaszel i nie mam węchu i oszaleć mogę, wszystko mnie wkurza przez to 2 razy gorzej niż zwykle, więc Maluszek też nie ma lekko... bidulek Mały tule go mocno... a tak mi przyszło do głowy może on ma jakies uczulenie na grzyby, plesnie itp. bo teraz taki okres jesienny , wiec może w tym problem...

Do góry