reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Hej :-p

My od 14 w rozjazdach bo najpierw u szwagra na imieninach potem u mojej babci się zasiedzieliśmy i pół godziny temu wróciliśmy :-p

sorbuś - przepraszam że nie udało się wykrakać :-(

maggy - ty 24 luty ja 28 :-p :-D

majka - to szybki poród :tak: ale łyżeczkowanie wcale nie boli - może nie zbyt to przyjemne ale nie boli a po zabiegu wcale nie czułam się obolała - miałam po Emi łyżeczkowanie. A z tym spojeniem koleżanka pecha miała - współczuję bo wiem jaki ból :sorry:

Spadam jeść i Karolę usypiać :-)

reklama
cześć babki
u mnie wszystko dobrze... mam dziś męża w domu wiec i czasu na komputer brak... marudzi mi, że zamiast z nim czas spędzać to ja na komputerku siedze... zazdrosny o Was czy co...??

sorbuś bidulko życze by to był Twoj oststni weekend w dwupaku :*

Dzień dobry.

Maran mój tez mi mówi, ze tylko bb i bb ;)

Sol- serio jesteś z 28.02? Hehe niezle Rybko ;) Ty tez z tych upartych i niesluchajacych rad wszystkich wokół? ;) Ja wole się uczyć na własnych niż cudzych błędach bo zawsze mam nadzieje, ze jednak się uda ;)

Szczesliwa- jak tam nasz kochaniutki Kubus? Lepiej się czuje?

Ja oczywiście nie spie już od 4. Cały kark mnie boli bo zle spalam. Czytałam trochę o twardnieciu brzucha i szyjce.
I tak doczytalam, ze na marcowkach, juz jedna urodzila :) i chyba jednak powoli zaczne sie pakowac :)

Tymczasem ide robic pasztet..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maggy - ja z tych upartych co nie dość że nie słuchają to jeszcze spróbują przekonać innych :-p :-D A uczenie się na cudzych błędach mi zwyczajnie nie wychodzi :-p Rybki są fajne laski :-D

maran - współczuję zgagi :sorry:

U mnie śnieg zasuwa tak że prawie pod górkę :-p Kolejna noc marnie przespana a na dodatek głowa mnie boli bo ciśnienie skacze :dry:

haahah Sol- no widzisz :D moja mama zawsze mi powtarzala, ze jestem uchowana a nie wychowana :-D teraz juz dala sobie spokoj ;) ale zawsze mowila, ze chodze wlasnymi sciezkami i nie slucham jej a powinnam. Ale dzieki temu, jestem tu gdzie jestem i jest mi tu dobrze :) I oczywiscie, ze Rybki sa fajne ;-)

MARAN- tez mam zgage :D zjadlam wlasnie szarlotke, popilam inka i zaraz sie podepne pod butelke wody.. powinno pomoc :)

MAJQA- hello ;)

to ja ide mielic to mieso na pasztet :tak:

maggy - bo Rybki są jak koty - łazimy własnymi ścieżkami i tak nam najlepiej :tak: i z reguły na dobre nam to wychodzi :tak: :-p Moja matka... pominę temat bo mam dobry nastrój :-p ale ojciec mnie od początku wyczuł i usłyszałam mając 8 lat: "rób co chcesz ale licz się z konsekwencjami" i to była najlepsza rzecz jaką usłyszałam :-D

majqa - a ja zaraz pizze będę robiła :-D

Spadam do sklepu po drożdże :-)
I przyznam się - wczoraj zapaliłam :sorry; po 1/3 fajki miałam ochotę pawia puścić :-p ale się nie zakrztusiłam :-p No i to by było na tyle wracania do palenia :-p Ale wreszcie mi to ciśnienie na fajkę zeszło :-p

reklama
SOL- a juz sie mialam o to pytac :) ta 1/3 papierosa byla tylko po to, by udowodnic sobie samej, ze Ci to nie smakuje:)
czyli - nie bedziesz palic...mam nadzieje ;))

ja jeszcze zmiele grzybki i pasztet do piekarnika.. i to by bylo tyle na dzisiaj bo juz mam dosc :)

u mnie piekna, sloneczna pogoda wiec chyba posiedze na balkonie troche ;)

Do góry