reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

SOL, kobito, nie płakuniaj, wycieraj giluny i mów no, co tam nowego u Emki :))) My się cieszymy, że mamy Ciebie, bo zawsze służysz pomocą, co w dzisiejszych czasach jest na wagę złota (...to tak wiesz...bez wazeliny hahaha) ;-)

Maggy, mówię Ci, ja tu z nim mam jazdę bez trzymanki :-D :-D

reklama
Sol - wiem że jest Ci ciężko ale głowa do góry ... "co nas nie zabije to nas wzmocni" sorry ze zawracam Ci głowe .... ale mam pytanko .... odchody po cc mi sie już praktycznie wyczyściły .... do wczoraj od wczoraj znów plamie na brązowo ..czy to normalne?? i wczoraj miałam takie skurcze jakby mi sie macica obkurczała .....
Maggy - dziękuje kochana :*

Sol, nie przegapiłam !!! nie wiedzieć czemu wysłali moją pracę do recenzji jakiemuś prof. rodem z 'ktokolwiek widział, ktokolwiek wie' ... nawet na naszej uczelni nie pracuje :eek: no i się biedak coś nie może z tą recenzją uporać :-D więc dzwonię co poniedziałek (z wyjątkami:-p) i pytam, czy już ... aaaaale jeszcze nie ;-)
Szczęśliwa, jesteś fantastyczną kobitką i mamą !!! na pewno wychowasz Kubusia na prawdziwego faceta z krwi i kości !!!
Ewela, twój M to jakiś ewenement !!! pierwsze słyszę, żeby facet zwracał uwagę na to, że rzeczy ładniej wyglądają, jak do siebie pasują :szok::szok::szok:
i super, że tak przeżywa !!!

JOL, bo mój P od innej małpy jest :-D, pod względem wizualnym dobraliśmy się znakomicie, w szafkach, nasze ciuchy są poukładane wg wzoru, tkaniny i koloru :-D :-D, trochę pednaci z nas, ale wsio w granicach zdrowego rozsądku... wiem...wiem....świry... :-D

Maryla, dziś tańczę z Deepem :-D :-D, długo nie posiedzę, bo moja "zgaga" też w domu, wolne ma i picuje pokoik dla Kruszka z moim Papciem już od 5 rano...i nawet nie wiesz, jaki mam syf, bo pokoik jest na górze, a co chwila schodzą na dół i przez ten salon...jebut...już nawet ze ścierą nie latam, bo po co, na koniec ogarnę...
no to faceci nas dziś pilnują :) fajnie że Twój robi ten pokuj , ja też bym chciała żeby mój sie wzioł za nasz pokój ale nie mam go sumienia ganiać do roboty - bolą go plecy i głowa i nie spał 2-gą noc pod rząd bo on ma tak dziwnie że jak go plecy bolą czy sie źle czuje to spać nie może albo go plecy bolą jak lezy - to dopiero trza być od innej małpy :)

dzien dobry :)

dzieki dziewczyny ;)

wyspalam sie prawie do 9. Juz nie pamietam kiedy tak dlugo spalam non stop. Dzisiaj postanowilam, ze sie wyspie i tak tez sie stalo :)
Po poludniu nie bede miec drzemki bo jedziemy do szpitala poogladac wszystko co i jak. Oczywiscie troche sie stresuje, sama nie wiem czym dokladnie, ale chyba tym, ze termin sie powoli zblilza.. jeszcze niedawno bylo 2.5 miesiaca a teraz poltora zostalo...

MARYLKA- tak, tylko brzusio mi urosl i moze dlatego tak mi wlasnie ciezko. Nigdzie nie puchne (jeszcze) wiec te 13kg ulokowalo sie wlasnie z przodu.
uuu Twoj mezus chory, to nieciekawie. Cos powaznego, czy zwykle przeziebienei? Uwazaj na siebie :)

EWELINKA- widze,ze u Ciebie tez remont :) Tylko sie nie przemeczaj z tym sprzataniem. Ach! zapomnialam, ze Ty tanczysz :D dzisiaj z Deep'em :) mmm... pamietam ze jako gowniara mialam Jego plakat na scianie.. Byl taki meski... :)

AGATEK- super suwaczek :) niech odlicza szybko kolejne dni :)

zbieram sie powoli... ale bede Was podczytywac ;)
jego tak łapie raz na jakiś czas już troche było spokoju i znowu sie przypałętało naszczęście nic powaznego

Sol damy rade kto jak nie my ?? kobitki sa najdzielniejsze :)
ja sie kłade bo wczoraj lezałam tylko 3 h - tak mniej więcej w dzień i dziś czuje (w sumie to przed chwila zaczełam czuć) takie malutkie skurcze macicy nie wiem czy to coś złego bo wczesniej na brzuch te skurcze czułam czy może po prostu sie macica rozrasta ale na razie ide leżakować :)

Maran tulam i podsyłam choc godzinke snu moja ty superciężaróweczko :)

Szczęśliwa na pewno Kuba będzie super facetem , wda sie w mamusie to pewne :)

EWELINKA- no teraz to dowalilas?? serio macie tak poukladane w szafkach? :D hahaah no to ja sie chyba musze wziac za porzadki w naszych szafach :d

SOL- dzien dobry :) super, ze jestes :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maryla, wyślij swojego K do lekarza, bo może to grypa, skoro go tak połamało...pokój zdąży jeszcze odpicować, zobaczysz... :)
A co do Twoich skurczy, może faktycznie macica się rozrasta, a może fiknęłaś i Cię złapało, odpocznij, weź no-spę lub scopolan i leż...

Maggy, yhy....serio, wstyd się przyznać, ale jak ktoś do nas przychodzi to zawsze gada "boziu, jak tu sterylnie", jedni twierdzą, że dobrze, drudzy, że nie bardzo...ja sama wiem, że czasem przesadzam z tą dokładnością, ale taka juz jestem, poza tym od małego taka byłam, co zawsze budziło wszelkie dyskusje, bo niby adhd, a tak ma w pokoju czyściutko...ja lubię mieć świadomość, że jak otworzę szafę, to wiem, co, gdzie mam czegoś szukać... :|, czasem wolałabym jednak być bałaganiarą...

Ostatnia edycja:
Melduję się czwartkowo...

U nas "ten" tydzień i dzień kiedy urodziłam Maciusia minął wczoraj i o dziwo także to była środa...

ale nie było aż tak źle...

był też wczoraj u mnie Kuzyn z żoną i roczną córeczką:biggrin2:
miałam przedsmak tego co nas czeka:rofl2:
i powiem szczerze, że jak zobaczę gdzieś ubrudzone coś, to zaraz ze ściereczką, a wczoraj jak Łucja szalała z ciasteczkami i "czyściła" nimi meble, to sprawiało mi to radochę:-D:-D
niech to będzie już kwiecień:rofl2:

Buziaki

Ostatnia edycja:
EWELINKA- nie no fajnie, ze tak sie dobraliscie :) poza tym kazdy ma "swoje" :) wiesz, jedni lubia balagan, inni nie... jedni zbieraja buty, inni kolekcjonuja torebki :) hehe ja tez wole miec porzadek, ale az tak nie mam poukladane w szafach :) czas to zmienic ;)

EWCIA- tule do serducha. Dobrze, ze wszystko ok.. jeszcze troche i malutki Krzys bedzie w Twoich ramionach :) oby ten czas szybko zlecial :)

reklama
EWcia, buziak wielki* i dobrze, że "ten dzień" minął w miarę ok...
No właśnie...u mnie jest to samo, jak dzieci do nas przychodzą i syfią wokół siebie to mnie to bawi i nawet nie przeszkadza, a gdy tylko P zostawi choćby okruchy na blacie to dostaje białej gorączki :-D

Maggy, tyż racja ;)

Ja tak z doskoku, bo obiadek chłopakom gotuję i latam ze ścierą...

Ostatnia edycja:
Do góry