reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

EWELINKA- hahaha no wlasnie :D nie ma to jak mlody Deep:) ech.... kiedy to bylo, co? :)
super, ze pokoik szykujecie :) a masz juz lozeczko i te wszystkie niezbedne rzeczy? czy bedziesz czekac do konca z zakupami? :)

JOL- dzieki kochana :) i podpisuje sie pod tym co napisalas do Sol.

reklama
Maggy, lata świetlne, kiedy to Deep był do schrupania :-D
Wiesz, mój P to najchętniej już, by leciał i kupował: łóżeczko, wózek, komody, lampkę, a nawet firanki - upatrzył jakieś z żyrafą :-D, ale ja mówię stanowcze NIE....na to przyjdzie jeszcze czas, póki co mam pierwszą wyprawkę i 2 pary bodziaków - kupione pod namową P...tylko, że mojemu P nie przegadasz i tak zrobi po swojemu...a ja dość sceptycznie do tego podchodzę...

Szczęsliwa
, witaj dziubasku :))))

JOL
, witaj, dobrze prawisz ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć:)
Witam się domowo przy kawce i z przyklejonym do mnie takim małym włochatym domagającym sie głaskania i przytulania:))

Sol przeczytałam wszystko co napisałaś.Tule mocno! Nie miałaś i nie masz łątwego zycia i nie dziwię się że czasem sie załamujesz i masz dość. Jak dla mnie to i tak dzielna babka jesteś! I mimo że w tej chwili czujesz się dennie to zobaczysz że jeszcze będzie lepiej! Bo masz naprawdę dużo, tylko musisz przeczekac te złe chwile i to docenić!

Maran niestety wiem jak to jest jak człowiek jest sam i daleko od domu... Ja po laparoskopii najboleśniej to odczułam jak miałam ataki paniki i nikogo do kogo mogłąbym pójśc jak maż w pracy. ALe tak jak piszesz niedługo i u ciebie będzie lepiej:) Dziewczynki podrosną, Ty wrócisz do pracy i między ludzi:)

Maggy brzuszek masz śliczny i faktycznie wygląda na to że nigdzie indziej nie przytyłaś:)

Marylka ja chyba też musze się jednak nauczyć być w domu... ciężko mi w tej pracy siedzieć 9 godzin i jeszcze dojazdy... Więc mimo tego ze gardło boli strasznie to się cieszę ze zwolnienia:)

SZCZESLIWA- powiem Ci jedno- jestes wspaniala kobieta i mama... lzy mi same polecialy po tym, co napisalas... I tak sobie pomyslalam, ze czasami nie doceniamy tego co mamy bo chcemy wiecej. Ale najwieksze szczescie jakie mozemy miec to wlasnie dzieci. To one sa nasza sila napedowa i to dla nich zrobimy wszystko. I cieszmy sie poki sa zdrowe i sie prawidlowo rozwijaja.
Duzy buziak dla Ciebie :*

EWELINKA - tak wlasnie myslalam :) moj tez juz od poczatku polowal na rozne rzeczy ale go przystopowalam, bo jego mama by zawalu dostala :D ahahaa :) a ja o Nia musze dbac bo to dobra kobita jest :)
Ale zestaw z zyrafka brzmi super :D Mysle, ze juz za pare tygodni mozecie powoli kompletowac wszystko :)

MONIA- dokladnie, tylko w brzuch mi poszlo:)
ja tez do domatorow nie naleze, ale jak to mowia- jak trzeba to trzeba. Z moim brzuchem i bolami w podbrzuszu od dluzszego siedzenia, nie dalabym rady. Do tego teraz dochodza bole nog, bo pewnie maly naciska mi gdzies na nerwy. ale ja to jeszcze nic.. Niedaleko mnie jest dziewczyna, ma termin tydzien przede mna i juz lezy w szpitalu- w ogole nie moze chodzic, tak sie maly ulozyl. Tak wiec dziekuje Bogu, ze jeszcze jestem na chodzie i radze sobie z bolem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maggy, 26.01. mam połówkowe, kiedy pani doktor powie mi - dziewczynka/chłopiec i wszystkie parametry prawidłowe, wtedy może zacznę myśleć o gromadzeniu wszystkiego, bo później kupić wsio na raz, to nie lada wydatek! No zobaczymy, póki co mój P bardziej zaangażowany, aniżeli ja - i mam ciut moralniaka z tego tytułu, bo kiedy spotykam się z koleżankami, które mówią, że one bardziej przeżywają niż mąż, to jakoś mi głupawo...ich mężowie aż tak nie sfiksowali jak mój, może dlatego, że czekaliśmy na Kruszka tyle lat, a ciąża okazała się Naszym Cudem...tak tłumaczę...
Mi też spodobał się zestaw z żyrafą, ale kiedy spytałam "dlaczego akurat firanki z żyrafą", odpowiedział "rybko, bo na komodach będzie łeb żyrafy, a przecież wszystko musi ze sobą pasować nie?" - pytania? :-D

Maran, mogę prosić malutką czarną? Bo mnie się nie chce robić :-D

Maggy - wiesz jak to sie mówi "szczęśliwy człowiek to nie ten co ma wszystko tylko ten który potrafi docenić to co ma " ja właśnie taka jestem :) ...... było ciężko i będzie .... ale nie zamieniłabym tych chwil z dzieckiem za żadne skarby ..... i mimo że czasami zasypiam na stojąco uśmiech małego wynagradza wszystko .....:) mam nadzieje ze mój syn doceni co dla niego robie i będe robić:)

A ja się znowu poryczałam czytając was :sorry:
Dziękuję wam za wsparcie, chwilami już nie wyrabiam na zakrętach :-( Karoli się wczoraj oberwało przez to równo bo już mi brakuje całkiem cierpliwości :-( Ona jest wulkanem energii i uśmiechu a ja mam wszystkiego dość i jej zazdroszczę chyba :sorry: :-( albo nad nią nie nadążam :-( dobrze że was mam :-)

szczęśliwa - ja chwilami się zastanawiam czy nie lepiej by mi samej było, ale wtedy bym musiała z matką zamieszkać i tu mnie trzeźwi :-p

maggy - śpij póki możesz bo potem sie dłuuuuuugo nie wyśpisz :-p

maran - tośmy se chłopów wybrały :-p A czekać warto, pod warunkiem że sobie własnych kopii z dziewczynek nie wychowamy bo wtedy będzie domowa paranoja :-p Ja bym dwóch moich kopii w domu nie zniosła :-D

maryla - tak to chyba rzeczywiście falami przychodzi - jak się uzbiera :-p A jak się dzisiaj czujesz?

JoL - toś się w porę zorientowała z terminem obrony, mam nadzieję że Ci nie przepadnie :-D A czasami czuję się jak rycząca 40-stka :-p

Jeny, zjadłam jajecznicę na śniadanie bo Karola chciała a mi się dwóch różnych śniadań robić nie chciało i tak mnie brzuch rozbolał że masakra :no: Dobrze że Emi śpi to nastawię sobie pranie :tak:

Która pamięta jak młodszy synek zapmarty ma na imię bo chciałam uzupełnić na stronce z listą?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry