G
guest-1727465352
Gość
I poziom też zależy w jakiej klinice to robisz bo są różne normy .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe skąd się to bierzeChyba media społecznościowe namieszały ludziom w głowieżadne tam identyczne ciuszki i słodkie fotki -orka na ugorzeWydaje mi się, że większość pytających tu liczy na bliźniaki
Heeej, bo przyszłe mamy bliźniaków to też czytają wizja słodkich skoordynowanych outfitów to jedyne co trzyma mnie przed szaleństwem ze stresuCiekawe skąd się to bierzeChyba media społecznościowe namieszały ludziom w głowieżadne tam identyczne ciuszki i słodkie fotki -orka na ugorze
Przepraszam oczywiście weź to w cudzysłówbędzie też pięknieHeeej, bo przyszłe mamy bliźniaków to też czytają wizja słodkich skoordynowanych outfitów to jedyne co trzyma mnie przed szaleństwem ze stresu
Co do bety to potwierdzam, nic nie powie moja była normalna, chociaż faktycznie bardzo ładnie rosła. Usg i to trzeba iść szybko bo później nie będzie widać ile jest kosmowek a to bardzo ważne
Tak, po jakichś 6 latach, a właściwie 20.Przepraszam oczywiście weź to w cudzysłówbędzie też pięknie
Hej, ja miałam też wysoką, ciąża dość szybko widoczna ale pojedyncza.Cześć
Robię badania Beta-HCG co tydzień na początku nowego tygodnia: w 5. tygodniu miałam 3,449.20 mIU/ml, w 6. tygodniu 33,224 mIU/ml, a teraz na początku 7. tygodnia wynik to 153,372 mIU/ml. Czy któraś z Was miała podobne wzrosty i okazało się, że to ciąża bliźniacza?
W poprzedniej ciąży, która straciłam w 6 tygodni miałam płaski brzuch, w tej natomiast mam już brzuszek od 4 tygodnia.
Dopiero za tydzień mam wizytę u ginekologa i nie mogę doczekać się do tego czasu.
Ciuszki ciuszkami, ale od zawsze marzyłam o bliźniakach, ze względu na szanse dużej więzi między rodzeństwem. U bliźniaków, które znam, podoba mi się ich charakter relacji, mimo, że mogą pokłócić się, to bardzo są za sobą. Też drugi czynnik bardziej praktyczny, dwójka dzieci w ramach jednej ciążyCiekawe skąd się to bierzeChyba media społecznościowe namieszały ludziom w głowieżadne tam identyczne ciuszki i słodkie fotki -orka na ugorze
Ciąża bliźniacza to tez ogromne ryzyko zdrowia matki i dzieci, a nawet życia.Ciuszki ciuszkami, ale od zawsze marzyłam o bliźniakach, ze względu na szanse dużej więzi między rodzeństwem. U bliźniaków, które znam, podoba mi się ich charakter relacji, mimo, że mogą pokłócić się, to bardzo są za sobą. Też drugi czynnik bardziej praktyczny, dwójka dzieci w ramach jednej ciąży
Tak, mam świadomość, że wychowanie dwójki bobasów to spore wyzwanie, ale sporo dałabym za taką możliwość
Piszesz że szkoda że nie no ale my tu przecież nie wiemy lekarzami nie jesteśmy poczekaj na USGCiuszki ciuszkami, ale od zawsze marzyłam o bliźniakach, ze względu na szanse dużej więzi między rodzeństwem. U bliźniaków, które znam, podoba mi się ich charakter relacji, mimo, że mogą pokłócić się, to bardzo są za sobą. Też drugi czynnik bardziej praktyczny, dwójka dzieci w ramach jednej ciąży
Tak, mam świadomość, że wychowanie dwójki bobasów to spore wyzwanie, ale sporo dałabym za taką możliwość