monia5566
Fanka BB :)
Zobacz proszęTo jest normalny wynik na 7 tydzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz proszęTo jest normalny wynik na 7 tydzień.
Na podstawie bety nie określa się tygodnia ciąży.Zobacz proszę
Wiek ciąży określony wg OM i USG. Podaję jaki wynik miałam w 7 tygodniu. Czego nie rozumiesz ?Na podstawie bety nie określa się tygodnia ciąży.
Przeczytaj jeszcze raz wszystko, co tutaj napisałaśWiek ciąży określony wg OM i USG. Podaję jaki wynik miałam w 7 tygodniu. Czego nie rozumiesz ?
To jeszcze razPrzeczytaj jeszcze raz wszystko, co tutaj napisałaś
Ojeju ale na te normy nikt nie patrzy.Zobacz proszę
Moja ginekolog twierdzi inaczej. Wysłała mnie pilnie na USG piersi i cytologię bo ten wynik jej się nie podoba. Póki co wszystko jest ok. Za niska beta źle, ale za wysoka też. Oby faktycznie wszystko było dobrze a wynik to tylko wynik, za tydzień mam prenatalne i już będę miała spokojną głowę jak okaże się wszystko dobrzeOjeju ale na te normy nikt nie patrzy.