reklama
Tagitagi
Fanka BB :)
Napisz na forum kto po in vitro dziewczyny pomogąWitam zrobiłam dziś betę. Ostatnia miesiączka 1.03 test pozytywny 26 przy 30 dniowych cyklach.
Dzisiejszy wynik bety 18100. Czy nie jest za wysoki ?
W styczniu poroniłam i wszystkiego się boje
Mała.czarna
Dlaczego ma pisać tam jeśli nie wiemy czy jest po in vitro?Napisz na forum kto po in vitro dziewczyny pomogą
Edzia8891
Zaciekawiona BB
Nie jestem.Dlaczego ma pisać tam jeśli nie wiemy czy jest po in vitro?
Mała.czarna
Faktycznie bardzo wysoka ta beta ale mogłaś mieć po prostu bardzo szybko owulacje a co za tym idzie zagnieżdżanie i stąd taki wynik. Może też oznaczać ciąże mnoga.
Magdusia88
A sprawdzałaś czy beta po poronieniu spadła do 0? Miałaś zabieg czy samoistne?Witam zrobiłam dziś betę. Ostatnia miesiączka 1.03 test pozytywny 26 przy 30 dniowych cyklach.
Dzisiejszy wynik bety 18100. Czy nie jest za wysoki ?
W styczniu poroniłam i wszystkiego się boje [emoji20]
Edzia8891
Zaciekawiona BB
Wystaszylam się ciąży zaśniadowej ale mam niedoczynność więc mam nadzieje że to nie będzie najgorsze.Faktycznie bardzo wysoka ta beta ale mogłaś mieć po prostu bardzo szybko owulacje a co za tym idzie zagnieżdżanie i stąd taki wynik. Może też oznaczać ciąże mnoga.
Edzia8891
Zaciekawiona BB
Samoistnie tak spadła do 0.A sprawdzałaś czy beta po poronieniu spadła do 0? Miałaś zabieg czy samoistne?
Mała.czarna
Jak masz niedoczynność zrób sobie koniecznie tsh świeże bo lubi skakać. Ja też mam, dowiedziałam się po 2 poronieniach. Uregulowałam super przed ciąża i w 3 ciąży skoczyła mi do prawie 4 Ale szybko zbiłam lekami i teraz super trzyma. Bardzo ważne żebyś to kontolowalaWystaszylam się ciąży zaśniadowej ale mam niedoczynność więc mam nadzieje że to nie będzie najgorsze.
reklama
Edzia8891
Zaciekawiona BB
Badałam dziś TSH 4,9 w lutym 2,3. W tym przypadku wiem jak dalej działać. Wystraszył mnie poziom bety chociaż im więcej czytam tym jestem spokojniejsza. Jutro idę do lekarza przełożył mi wizytę z 14.04 na jutro jak usłyszał wynik bety i to mnie najbardziej przeraziło.Jak masz niedoczynność zrób sobie koniecznie tsh świeże bo lubi skakać. Ja też mam, dowiedziałam się po 2 poronieniach. Uregulowałam super przed ciąża i w 3 ciąży skoczyła mi do prawie 4 Ale szybko zbiłam lekami i teraz super trzyma. Bardzo ważne żebyś to kontolowala