Paella
Fanka BB :)
Tak, ja ją wielce urazilam, bo powiedzialam że potrzebuje pomocy. Ona odebrała to jako naśmiewanie się.Jak ktoś coś Wam tutaj nie ten, to piszcie do mnie, robię porządek szybko i sprawnie (niczym płatny zabójca)
Nie wiem już czy bardziej mnie to śmieszy czy żenuje.
Ty Faza to widzę czujesz się wszystkim urażona, na poprzednim wątku też zrobiłaś z siebie ofiarę bo ktoś napisał coś co ci się nie spodobało. Więc tak, dla mnie potrzebujesz pomocy i to widać z kilometra, ale lepiej siedzieć z dziewczynkami i udawać, że wszystko jest super. Twój wybór.
Dopóki się ktoś z wami zgadza to jest wszystko super, a jak tylko ma inne zdanie, o wtedy się zaczyna. Jak same wyciągacie czyjeś wypowiedzi to jest spoko, nie raz i nie dwa to robiłyście, ale niech no ktoś to zrobi inny i nie daj boże się nie zgodzi z wami to już jest atak, wyciąganie prywaty, dowalanie. Żal. Ile razy widziałam wasze używanie na czyichś wątkach, naśmiewanie się i złośliwości. Potężne z was hipokrytki.
Nie ja pierwsza zauważyłam tu na forum towarzystwo wzajemnej adoracji. Szkoda mi już czasu na pisanie z osobami, które tak się zachowują. Siedzcie w tym własnym szambie i taplajcie się do woli. Latami w domu, latami w depresji, latami na forum. Świetne życie, tylko pozazdrościć.
Prawdziwe madki.
To nie miejsce dla mnie, wyręczę cię matka frankowa i sama się usunę z tego forum
To zresztą też było dość śmieszne, "powiedzcie a zrobię porządek", niczym szeryf mamusiowego forum Pewnie parę z nich tam siknęło z radości, że przybył obrońca i zaprowadzi porządek w piaskownicy.
Bawcie się dobrze, bo co wam więcej zostało.