MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Możemy zrobić konwersację, mamy już jedną taką c’nieeee?Ania chyba jest nieco rzadziej na forum, a @MatkaFrankowaPanikara powiedziała, że prywatną rozmowa wygląda technicznie tak samo jak grupa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możemy zrobić konwersację, mamy już jedną taką c’nieeee?Ania chyba jest nieco rzadziej na forum, a @MatkaFrankowaPanikara powiedziała, że prywatną rozmowa wygląda technicznie tak samo jak grupa.
O takie malenstwa ciezko sie nie martwic, to naturalne, ja sie nie przejmuje teraz, po 7 latach macierzynstwa, kiedy widze ze nic nie jest na stale, ze zmiany raz na lepsze raz na gorsze nie powodują niczego zlego. Ale to u nas, inni moga wylapac cos co mozna skorygowac wlasnie przez dociekanie i szukanie powodu problemu, wazne zeby robic wszystko w zgodzie ze sobą.Uwierz mi, chciałabym umieć się nie przejmować... To ich niejedzenie martwi mnie tylko z tego względu, że jak nie ma owoców i warzyw w diecie to nie ma witamin
Moja córka jak roczek miała to 8kg ważyłaDziewczyny, moje dziecko ma 13 miesięcy a waży 8,6kg. Chleb z masłem, kaszka ale tylko z owocem, jajko, twarożek. I to w jakich ilościach
Mój dzieć ma 18 miesięcy i waży 9Moja córka jak roczek miała to 8kg ważyła
Poważnie 9kg to chudzinka a ile miał jak się urodziłMój dzieć ma 18 miesięcy i waży 9
3860Poważnie 9kg to chudzinka a ile miał jak się urodził
To spory byl