reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

A tak kminie to te adaptery mozna trzymac w tej kieszonce w foteliku nie? No bo chyba caly czas nie moge byc przyczepione bo gondola nie wejdzie? A gdzie je dac zeby byly zawsze pod reka jak sie okaza potrzebne

f2w3d5qpsaxl9du8.png
Nie zastanawiałam sie w sumie nad tym.. ale chyba nie są na tyle duze zeby sie gdzies nie wcisnac :p

A co myslicie np o tym
Link do: Wózek dziecięcy Commi Izzi Go - Altrak24 Wrocław

reklama
ja z mama w tym tygodniu podjade choc mamy inne typy..a jeszcze moja mama stwierdzila ze Sz wybral ladniejsza tapete wiec ustapie albo poszukam takiej samej tylko bialo szarej:) przypomne ja chcialam bociany, malz misie

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Najlepiej chyba podejść do sklepu i sprzedawca pokaże, wyjaśni wszystko. Ze mną tak zrobił bo jestem totalnie zielona ;)

Aga dobrze ze masz granice cenowa bo bedzie łatwiej:) tez wózek co pokazujesz, bardzo fajny ale poślij kogos żeby go na żywo zobaczył i trochę nim pojeździł.

Emilja tapeta w misie? Mój mąż tez takie lubi :D ja bym bardziej jak Ty za bocianami była :p ale pewnie jedna i druga jest ładna

A tak kminie to te adaptery mozna trzymac w tej kieszonce w foteliku nie? No bo chyba caly czas nie moge byc przyczepione bo gondola nie wejdzie? A gdzie je dac zeby byly zawsze pod reka jak sie okaza potrzebne

f2w3d5qpsaxl9du8.png
Tam chyba nie wejdą. Najlepiej w aucie trzymać. Nam udało się parę razy zapomnieć adapterow i lipa była :)

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Najlepiej chyba podejść do sklepu i sprzedawca pokaże, wyjaśni wszystko. Ze mną tak zrobił bo jestem totalnie zielona ;)

Aga dobrze ze masz granice cenowa bo bedzie łatwiej:) tez wózek co pokazujesz, bardzo fajny ale poślij kogos żeby go na żywo zobaczył i trochę nim pojeździł.

Emilja tapeta w misie? Mój mąż tez takie lubi :D ja bym bardziej jak Ty za bocianami była :p ale pewnie jedna i druga jest ładna
Mam nadzieję ze gdzies w mojej okolicy go znajde ;)

Ja poszukuję wózka 3w1 do 1500 zł.. jakby jakiś Wam wpadł w oko;)
Ja też poszukiwalam W tych kryteriach, Ale przy takich cenach wózki mają badziewne foteliki. Więc postanowilismy kupić wózek 2w1 a fotelik na olx, ale już taki z atestami. Foteliki są przeważnie do roku, więc taki niemowlak niezdarzy go zniszczyc, i można kupić naprawdę fajny w niewielkiej kasie. I wyrobić się ze wszystkim w magicznej kwocie 1500 [emoji6]

Ja też poszukiwalam W tych kryteriach, Ale przy takich cenach wózki mają badziewne foteliki. Więc postanowilismy kupić wózek 2w1 a fotelik na olx, ale już taki z atestami. Foteliki są przeważnie do roku, więc taki niemowlak niezdarzy go zniszczyc, i można kupić naprawdę fajny w niewielkiej kasie. I wyrobić się ze wszystkim w magicznej kwocie 1500 [emoji6]
Może też tak pokombinuje ;)
Niby rodzice chcą kupić ale nie chce ich naciągać bo wiem jaka jest sytuacja ;)

A ja myślałam że dziadki będą chcieli kupić wózek małemu ale jakoś nierwia się z propozycją więc musimy coś kupić sami. A że teraz tylko mąż pracuje, więc też niebarzo możemy szaleć, no bo oprócz wszystkich rzeczy dla małego trzeba jeszcze utrzymać dom i żyć [emoji5]

reklama
A ja myślałam że dziadki będą chcieli kupić wózek małemu ale jakoś nierwia się z propozycją więc musimy coś kupić sami. A że teraz tylko mąż pracuje, więc też niebarzo możemy szaleć, no bo oprócz wszystkich rzeczy dla małego trzeba jeszcze utrzymać dom i żyć [emoji5]
No my musimy wyszykowac mieszkanie, zorganizowac wyprawke, zjesc, zaplacic rachunki.. przerazona jestem.. ale mąż mówi że damy radę więc mu wierzę :p no i prywatnie gin co 2/3 tyg i tona leków.. dentysta teraz jezcze doszedł. ciągle coś :p

Do góry