reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Sliczny:) a powiesz mi jaka cena i w jakim sklepie bo ja gdzie nie patrzylam to kolo 550 zl

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Emilja Ti masz link do sklepu gdzie jest za 450 zł, oni mają naprawdę dobre ceny na foteliki i wózki, meble.
Link do: dzidzius.com | Maxi Cosi Cabrio FIX 2015 0-13 kg kol.Earth Brown
Ja wszystko u nich kupuje już jak Julci wyprawkę robiłam.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

reklama
Gdzies raport testow widzialam i ponoc przy crashtestach na jedno wychodzi ale nie mogę tego teraz znalezc :/

I wlasnie sie dowiedzialam ze dostane od dwoch kolezanek po worku ciuszkow ;) wiec wyprawke ubraniową chyba mam z głowy :p

Ja dzisiaj byłam u koleżanki i dostałam reklamowke ciuszków ale ze nie chciałam od niej za darmo bo przecież sama ma dziecko i dalej musi kupować ciuszki to powiedziałam jej żeby mi sprzedała to za każdą rzecz 3zl to i tak super :) wiec juz mi troszkę lżej że Was doganiam z tymi ciuszkami:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj byłam u koleżanki i dostałam reklamowke ciuszków ale ze nie chciałam od niej za darmo bo przecież sama ma dziecko i dalej musi kupować ciuszki to powiedziałam jej żeby mi sprzedała to za każdą rzecz 3zl to i tak super :) wiec juz mi troszkę lżej że Was doganiam z tymi ciuszkami:)

Mi narazie poobiecywały a jak to sie skonczy to nie wiem :pp ale gołosłowne raczej nie są ;)
No i kolezanki sie uparły ze chcą oddac i koniec wiec ja zrobie jakies prezenty ich bombelkom :p

Mi narazie poobiecywały a jak to sie skonczy to nie wiem :pp ale gołosłowne raczej nie są ;)
No i kolezanki sie uparły ze chcą oddac i koniec wiec ja zrobie jakies prezenty ich bombelkom :p
No to jak się uparly to pewnie ;) moja gdyby się uparla to też bym dla małego coś kupiła:) taki był plan !

reklama
Do góry