reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Odradzam opla!!! [emoji4] Mamy astrę i tak słabych blach jeszcze nie widzieliśmy. Dojeżdżam nim do pracy i jak tylko przestanę jeździć to go sprzedajemy, bo mamy drugi samochód. Zresztą kupując drugi samochód, myśleliśmy o insignii, bo mężowi się marzyła. Gdy nam sprawdził fachowiec kilka insignii, to za głowę się złapaliśmy. Już kilkuletnie auta miały ogrom rdzy na podwoziu i nadwoziu. Do tego silniki też nie są najlepsze. Warto poczytać fora samochodowe. Dużo się stamtąd dowiedziałam. [emoji4]
My mamy Opla Astrę 2003 rok i jesteśmy bardzo z niej zadowoleni. Zero rdzy.

Agnieszka bo te stare samochody sa lepsze niz dzisiaj te nowe . Każdy mechanik ci to powie ! My mamy 2010 żadnej rdzy nie ma ale tez słyszałam o insigniach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Uwierzę jak zobaczę. [emoji12]
Hehe. Mówię serio zero rdzy. Świetnie się trzyma jak na 13-sto latka. Mąż myślał niedawno o zmianie samochodu na nowszy ale stwierdziliśmy że ten mamy w stanie wręcz idealnych bez nakładów finansowych i jak na razie odpuscimy sobie zmianę samochodu bo nie wiadomo na co się trafi.

Hehe. Mówię serio zero rdzy. Świetnie się trzyma jak na 13-sto latka. Mąż myślał niedawno o zmianie samochodu na nowszy ale stwierdziliśmy że ten mamy w stanie wręcz idealnych bez nakładów finansowych i jak na razie odpuscimy sobie zmianę samochodu bo nie wiadomo na co się trafi.
A jaki przebieg? Garażowany?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Agnieszka bo te stare samochody sa lepsze niz dzisiaj te nowe . Każdy mechanik ci to powie ! My mamy 2010 żadnej rdzy nie ma ale tez słyszałam o insigniach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry