reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
dzięki. w sumie to my zmieniamy auto na jesień, wiec na to zwrócę uwagę. Chcemy opla astrę kombi lub vectrę ale rocznik po 2006r.
Odradzam opla!!! [emoji4] Mamy astrę i tak słabych blach jeszcze nie widzieliśmy. Dojeżdżam nim do pracy i jak tylko przestanę jeździć to go sprzedajemy, bo mamy drugi samochód. Zresztą kupując drugi samochód, myśleliśmy o insignii, bo mężowi się marzyła. Gdy nam sprawdził fachowiec kilka insignii, to za głowę się złapaliśmy. Już kilkuletnie auta miały ogrom rdzy na podwoziu i nadwoziu. Do tego silniki też nie są najlepsze. Warto poczytać fora samochodowe. Dużo się stamtąd dowiedziałam. [emoji4]

Właśnie mąż szuka nowego auta i napalil się na opla vectry w kombii. Sprawdza opinię, chyba narazie nie trafił na jakąś bardzo zła skoro wciąż się przy nim upiera

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Odradzam opla!!! [emoji4] Mamy astrę i tak słabych blach jeszcze nie widzieliśmy. Dojeżdżam nim do pracy i jak tylko przestanę jeździć to go sprzedajemy, bo mamy drugi samochód. Zresztą kupując drugi samochód, myśleliśmy o insignii, bo mężowi się marzyła. Gdy nam sprawdził fachowiec kilka insignii, to za głowę się złapaliśmy. Już kilkuletnie auta miały ogrom rdzy na podwoziu i nadwoziu. Do tego silniki też nie są najlepsze. Warto poczytać fora samochodowe. Dużo się stamtąd dowiedziałam. [emoji4]

poczytamy na pewno...dzięki.

aż sprawdzę, bo myślałam ze do każdego auta da się to zamontować

Jak dobrze pamiętam auta produkowane od 2004 roku muszą mieć isofix.

Co do aut to i tak każdy ma swoje ulubione. Rdza często zżera ale co się dziwić jak samochód ma 10 czy więcej lat. My mieliśmy forda Focusa ostatnio silnik nie do zajechania, no ale rdza bo zjadala ale ogolnie super. Teraz mamy Mazdę 6 kombi i jest lepsza mimo takich samych parametrów. Rdza też ja pewnie weźmie z czasem. Nic nie jest wieczne.

reklama
Jak dobrze pamiętam auta produkowane od 2004 roku muszą mieć isofix.

Co do aut to i tak każdy ma swoje ulubione. Rdza często zżera ale co się dziwić jak samochód ma 10 czy więcej lat. My mieliśmy forda Focusa ostatnio silnik nie do zajechania, no ale rdza bo zjadala ale ogolnie super. Teraz mamy Mazdę 6 kombi i jest lepsza mimo takich samych parametrów. Rdza też ja pewnie weźmie z czasem. Nic nie jest wieczne.
Ale nie w 5-6 letnim samochodzie... :) A w oplach to częste...

Do góry