reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Kochane są bazy, np do Maxi Cosi montowane na pasy. Przypina się bazę na pasy a fotelik z łatwością wpina i wypina.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
Może komuś się przyda - lista aut z isofixem: http://roemer.com.pl/ISOFIXDUOplusPL.pdf
eveee
Moderatorka
Odradzam opla!!! [emoji4] Mamy astrę i tak słabych blach jeszcze nie widzieliśmy. Dojeżdżam nim do pracy i jak tylko przestanę jeździć to go sprzedajemy, bo mamy drugi samochód. Zresztą kupując drugi samochód, myśleliśmy o insignii, bo mężowi się marzyła. Gdy nam sprawdził fachowiec kilka insignii, to za głowę się złapaliśmy. Już kilkuletnie auta miały ogrom rdzy na podwoziu i nadwoziu. Do tego silniki też nie są najlepsze. Warto poczytać fora samochodowe. Dużo się stamtąd dowiedziałam. [emoji4]dzięki. w sumie to my zmieniamy auto na jesień, wiec na to zwrócę uwagę. Chcemy opla astrę kombi lub vectrę ale rocznik po 2006r.
madziek
listopadówka 2009 :)
Odradzam opla!!! [emoji4] Mamy astrę i tak słabych blach jeszcze nie widzieliśmy. Dojeżdżam nim do pracy i jak tylko przestanę jeździć to go sprzedajemy, bo mamy drugi samochód. Zresztą kupując drugi samochód, myśleliśmy o insignii, bo mężowi się marzyła. Gdy nam sprawdził fachowiec kilka insignii, to za głowę się złapaliśmy. Już kilkuletnie auta miały ogrom rdzy na podwoziu i nadwoziu. Do tego silniki też nie są najlepsze. Warto poczytać fora samochodowe. Dużo się stamtąd dowiedziałam. [emoji4]
poczytamy na pewno...dzięki.
madziek
listopadówka 2009 :)
pewnie że się przyda!!!! dziekiMoże komuś się przyda - lista aut z isofixem: http://roemer.com.pl/ISOFIXDUOplusPL.pdf
aż sprawdzę, bo myślałam ze do każdego auta da się to zamontować
Jak dobrze pamiętam auta produkowane od 2004 roku muszą mieć isofix.
Co do aut to i tak każdy ma swoje ulubione. Rdza często zżera ale co się dziwić jak samochód ma 10 czy więcej lat. My mieliśmy forda Focusa ostatnio silnik nie do zajechania, no ale rdza bo zjadala ale ogolnie super. Teraz mamy Mazdę 6 kombi i jest lepsza mimo takich samych parametrów. Rdza też ja pewnie weźmie z czasem. Nic nie jest wieczne.
reklama
eveee
Moderatorka
Ale nie w 5-6 letnim samochodzie... A w oplach to częste...Jak dobrze pamiętam auta produkowane od 2004 roku muszą mieć isofix.
Co do aut to i tak każdy ma swoje ulubione. Rdza często zżera ale co się dziwić jak samochód ma 10 czy więcej lat. My mieliśmy forda Focusa ostatnio silnik nie do zajechania, no ale rdza bo zjadala ale ogolnie super. Teraz mamy Mazdę 6 kombi i jest lepsza mimo takich samych parametrów. Rdza też ja pewnie weźmie z czasem. Nic nie jest wieczne.