reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Ja tez wydam majątek bo nic nie mam[emoji12] tzn pożyczę sobie kołyske od brata ktora kupilam chrzesnicy ale tyle.

f2w3d5qpvozbadcs.png

reklama
Ja tez wydam majątek bo nic nie mam[emoji12] tzn pożyczę sobie kołyske od brata ktora kupilam chrzesnicy ale tyle.

f2w3d5qpvozbadcs.png
Właśnie zobaczyłam że my w tym samym tygodniu i dniu z naszymi bobaskami w brzuszku [emoji4]
Ja nawet nie mam od kogo pożyczyć, M bracia mają dzieci ale jak nikt niezaproponuje niebede się prosic. Po nowym roku jak będzie wszystko dobrze powoli pokupimy co trzeba :)

No ja jak dawalam to to juz brat mowil ze pozniej dla mnie bd.teraz jest u bratowej brata bo ma małą córeczkę i pozniej ja[emoji3]

f2w3d5qpvozbadcs.png

Nom bo my to już marcóweczki koncóweczki [emoji1][emoji1][emoji2]

A wiesz, że to się jeszcze może zmienić ;-)

Dziewczyny jeśli chcecie cały pokój urządzać dla maluszka no to faktycznie koszty wzrastają, ale tak naprawdę łożeczko i jakaś szafeczka na ubranka jeśli nie macie gdzie miejsca zrobić.
Ubranka taniej można kupić w ciuchlandach i to naprawdę w dobrym stanie bo maleńkie są często nowe albo raz założone. Także jak nie macie funduszy to warto się wybrać na "przegrzebki" :-)

Paulyna na bobowozki chcesz zamawiać?? Bo ja też na tej stronie szaleję :)
Bobowozki mam na miejscu w mieście, ale będziemy robić zbiorowe zamówienie w innym sklepie Mama i ja :-) bo lepsza ofertę nam dali

My tez cała wyprawkę sami. Tzn. Ciuszki po bratankach co lepsze ;-) i tyle,bo bratu urodziło sie dziecko miesiąc temu i odziedziczył cześć rzeczy typu fotelik od drugiego brata co ma juz starsze dzieci :-)

Ciuchlandy na pewno pójdą w ruch :p

reklama
Do góry