reklama
czarrownica
Fanka BB :)
Właśnie zobaczyłam że my w tym samym tygodniu i dniu z naszymi bobaskami w brzuszku [emoji4]Ja tez wydam majątek bo nic nie mam[emoji12] tzn pożyczę sobie kołyske od brata ktora kupilam chrzesnicy ale tyle.
Ja nawet nie mam od kogo pożyczyć, M bracia mają dzieci ale jak nikt niezaproponuje niebede się prosic. Po nowym roku jak będzie wszystko dobrze powoli pokupimy co trzeba
czarrownica
Nom bo my to już marcóweczki koncóweczki [emoji1][emoji1][emoji2]Dobrze,ze ktos bedzie ze mna do konca[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Ja na tel nie widze czy masz suwaczek bo nir wszystkie sie pokazuja
Nom bo my to już marcóweczki koncóweczki [emoji1][emoji1][emoji2]
A wiesz, że to się jeszcze może zmienić ;-)
Dziewczyny jeśli chcecie cały pokój urządzać dla maluszka no to faktycznie koszty wzrastają, ale tak naprawdę łożeczko i jakaś szafeczka na ubranka jeśli nie macie gdzie miejsca zrobić.
Ubranka taniej można kupić w ciuchlandach i to naprawdę w dobrym stanie bo maleńkie są często nowe albo raz założone. Także jak nie macie funduszy to warto się wybrać na "przegrzebki" :-)
Bobowozki mam na miejscu w mieście, ale będziemy robić zbiorowe zamówienie w innym sklepie Mama i ja :-) bo lepsza ofertę nam daliPaulyna na bobowozki chcesz zamawiać?? Bo ja też na tej stronie szaleję
My tez cała wyprawkę sami. Tzn. Ciuszki po bratankach co lepsze ;-) i tyle,bo bratu urodziło sie dziecko miesiąc temu i odziedziczył cześć rzeczy typu fotelik od drugiego brata co ma juz starsze dzieci :-)
Ciuchlandy na pewno pójdą w ruch
JegoBaba
ja tam mam też termin na sam koniec 29.03Nom bo my to już marcóweczki koncóweczki [emoji1][emoji1][emoji2]
reklama
czarrownica
U mnie z OM wychodzi 30 marzec, a z USG 27 marzec, abym tylko przed swiętami wielkanocnymi sie wyrobiłaja tam mam też termin na sam koniec 29.03