Leuksypida
Fanka BB :)
Link do: Sklep dziecięcy FromMummy.pl - meble, wózki i zabawki fajna strona. Można na niej znaleźć wiele inspiracji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak już weszłaś na temat ubierania dzieci to wykorzystam moment. Ja spodziewam się pierwszego dzidziusia i ubieraniem jestem przerażona bo nie wiem jak ubrać noworodka żeby go nie przegrzać albo żeby nie było mu zimno (wiem że jedna warstwa więcej niż na sobie) ale myślę że w praktyce nie będzie to takie proste... Ale nie o to chciałam zapytać... Czy masz może doświadczenie lub zdanie na temat używania dla noworodka do spania kołderki lub śpiworka? Które jest lepsze i praktyczniejsze?
przy obydwojgu używałam śpiworków gdzieś do 10m-ca (syn się rodził w styczniu a córka w maju)Czy masz może doświadczenie lub zdanie na temat używania dla noworodka do spania kołderki lub śpiworka? Które jest lepsze i praktyczniejsze?
My dziś znowu oglądaliśmy wózki, do tego foteliki i bazy. Trafiliśmy na fajnego pana co nam wytłumaczył dobitnie co i jak :-)
Także chyba nastąpiła zmiana w wyborze pierwszego fotelika :-)
Ja tym wózkiem i fotelikiem się stresuje...teść chce koniecznie kupić nowy wózek, więc powiedziałam że ma być lekki i chyba zamykam oczy i niech wybierze sam jego nowa żonka ma super gust (z teściową po rozwodzie), nawet na dziś pożyczyłam od niej kieckę i widzę jak ona jest zaangażowana w szukanie tego wózka więc chyba odpuszczę...zostaje fotelik i nie wiem czy bazę kupować do fotelika?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Skąd ta mata ??? Piękna jest
Co do ubranek to ja juz chyba zapomniałam co sie zakłada takim maluchom Hihi Klara jak sie urodziła było strasznie gorąco i na zdj widze ze w samym body leżała ale miałam pol śpiochy ale takie bez stopek i do tego body i skarpetki, te pol śpiochy strasznie sie ściągały z nóżek jak mała kopała i duzo miałam pajacy do spania .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak już weszłaś na temat ubierania dzieci to wykorzystam moment. Ja spodziewam się pierwszego dzidziusia i ubieraniem jestem przerażona bo nie wiem jak ubrać noworodka żeby go nie przegrzać albo żeby nie było mu zimno (wiem że jedna warstwa więcej niż na sobie) ale myślę że w praktyce nie będzie to takie proste... Ale nie o to chciałam zapytać... Czy masz może doświadczenie lub zdanie na temat używania dla noworodka do spania kołderki lub śpiworka? Które jest lepsze i praktyczniejsze?
ja byłam na targach i widziałam fotelik, który chciałam - chyba też ulegnie zmianie moja pierwsza decyzja. Miał być Cybex cloud q, ale on jest taki mały :/My dziś znowu oglądaliśmy wózki, do tego foteliki i bazy. Trafiliśmy na fajnego pana co nam wytłumaczył dobitnie co i jak :-)
Także chyba nastąpiła zmiana w wyborze pierwszego fotelika :-)
Kurde - a ja właśnie z tego Cybexa chcę zrezygnować. Nie miałaś wrażenia, że jest baaaardzo wąski??My na pewno kupimy bazę. Pan nam pokazał jak wyglada zapięcie samymi pasami, a jak w przypadku bazy.
Baza to na pewno wygoda dla rodziców, ale zwiększa tez bezpieczeństwo dziecka. Z baza fotelik w trakcie hamowania i ogólnie jazdy jest bardziej stabilny we wszystkich plaszczyznach. My sporo jeździmy, bo jedni rodzice w Toruniu drudzy na podlasiu ;-)
I padnie na fotelik Cybex, ale poczekamy na ten najnowszy co dopiero wejdzie. Fajnie, ze maja funkcje rozkładania w wózku (chociaż wiadomo, ze dziecko można 2 h w tym wozić ).
Może mniej więcej pokaz jakie wózki Cię interesują :-) albo kolorystyka.
My utwierdzeni przy Baby Jogger City Elite dziś dodatkowo, ze żadnej reklamacji nie mieli z nim ;-)
Bardziej podobają mi sie inne gondole np. Mutsy albo Joolz... ale wyższa cena i nie takie koła,jak chcemy na nasze okolice ;-)
Nie jest mały, jest bardziej zabudowany co stanowi dodatkową ochronę w trakcie kolizjija byłam na targach i widziałam fotelik, który chciałam - chyba też ulegnie zmianie moja pierwsza decyzja. Miał być Cybex cloud q, ale on jest taki mały :/
Kurde - a ja właśnie z tego Cybexa chcę zrezygnować. Nie miałaś wrażenia, że jest baaaardzo wąski??