reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Zerknęłam :) fajna ta stronka :) i maja całkiem ładne niedrogie pościele :)

ja przy córce miałam szał zakupów pościel za prawie 500 zł, wózek 3000 zł ... Wszystko nowe w ilości jak dla 5 raczków i połowy ubranek albo nie założyłam albo raz czy dwa m, teraz mam inne podejście, wiem co mi sie przyda, co jest ważne przy wyborze wózka .. Ubranek tych najmniejszych nie bede kupować, moze kilka sztuk do szpitala..

Boje się że też wpadnę w szał zakupów:laugh2:

Porównywałam z cenami z allegro i ceny są bardzo podobne a nie trzeba szukać po różnych aukcjach tylko wszystko w jednym miejscu :tak:

Ja Koła polecam pompowane.
My mieliśmy implast bolder. Teraz nie mam nic, wszystko podawałam bo w rodzinie dzieciaki były, więc mega zakupy będą. Ja mam zamiar kupować po trochu A nie wszystko na raz. Wierzycie w jakieś zabobony odnośnie kupowania czegoś dla dziecka za wcześnie? Ja nie:) ,aha, mam kolyske taka wiklinowe, kosz Mojżesza, to mi zostało :)

Ja nie wierzę w zabobony -co ma być to będzie a to że kupię np wózek wcześniej to niczego nie zmieni poza tym że będę miała wcześniej skompletowaną wyprawkę :rofl:

Ja nie wierzę w zabobony -co ma być to będzie a to że kupię np wózek wcześniej to niczego nie zmieni poza tym że będę miała wcześniej skompletowaną wyprawkę :rofl:

W zabobony też nie wierzę, ale w poronienia owszem. To z tego powodu wiele dziewczyn, zwłaszcza tych po przejściach czy w zagrożonej ciąży się wstrzymuje z wczesnymi zakupami.. Żeby w razie czego widok wózka i kupy ciuchów nie dobijał jeszcze bardziej..

Ja Koła polecam pompowane.
My mieliśmy implast bolder. Teraz nie mam nic, wszystko podawałam bo w rodzinie dzieciaki były, więc mega zakupy będą. Ja mam zamiar kupować po trochu A nie wszystko na raz. Wierzycie w jakieś zabobony odnośnie kupowania czegoś dla dziecka za wcześnie? Ja nie:) ,aha, mam kolyske taka wiklinowe, kosz Mojżesza, to mi zostało :)
Nieeeeeeeee nie wierze w zababony, bo wierze w Boga ;))
margo1705, tez mam plan kupować małymi kroczkami. Mam zasadę kupowania od poznania płci, wcześniej ewentualnie malutki drobiazg uniwersalny

Ja miałam jakieś 8 wózków w ciągu 6mcy, ostatecznie zostawiłam 2, Quinny Moodd i Mutsy Nexo ale dokupić muszę teraz dla rodzeństwa; wybraliśmy Bugaboo Donkey Duo. Już mam zarezerwowany ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry