reklama
Ja teraz też oglądałam Bebetto. A wiecie może gdzie te wózki są produkowane? Mi w sumie zależy tylko na głębokim, bo do baby Jogger gondola jest mała bardzo.bebetto ostatnimi czasy maja coraz lepsze opinie
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Boje się że też wpadnę w szał zakupówZerknęłam fajna ta stronka i maja całkiem ładne niedrogie pościele
ja przy córce miałam szał zakupów pościel za prawie 500 zł, wózek 3000 zł ... Wszystko nowe w ilości jak dla 5 raczków i połowy ubranek albo nie założyłam albo raz czy dwa m, teraz mam inne podejście, wiem co mi sie przyda, co jest ważne przy wyborze wózka .. Ubranek tych najmniejszych nie bede kupować, moze kilka sztuk do szpitala..
Porównywałam z cenami z allegro i ceny są bardzo podobne a nie trzeba szukać po różnych aukcjach tylko wszystko w jednym miejscu
margo1705
Aktywna w BB
Ja Koła polecam pompowane.
My mieliśmy implast bolder. Teraz nie mam nic, wszystko podawałam bo w rodzinie dzieciaki były, więc mega zakupy będą. Ja mam zamiar kupować po trochu A nie wszystko na raz. Wierzycie w jakieś zabobony odnośnie kupowania czegoś dla dziecka za wcześnie? Ja nie ,aha, mam kolyske taka wiklinowe, kosz Mojżesza, to mi zostało
My mieliśmy implast bolder. Teraz nie mam nic, wszystko podawałam bo w rodzinie dzieciaki były, więc mega zakupy będą. Ja mam zamiar kupować po trochu A nie wszystko na raz. Wierzycie w jakieś zabobony odnośnie kupowania czegoś dla dziecka za wcześnie? Ja nie ,aha, mam kolyske taka wiklinowe, kosz Mojżesza, to mi zostało
wszystkozajete
Moderatorka
Ja nie wierzę w zabobony -co ma być to będzie a to że kupię np wózek wcześniej to niczego nie zmieni poza tym że będę miała wcześniej skompletowaną wyprawkę
W zabobony też nie wierzę, ale w poronienia owszem. To z tego powodu wiele dziewczyn, zwłaszcza tych po przejściach czy w zagrożonej ciąży się wstrzymuje z wczesnymi zakupami.. Żeby w razie czego widok wózka i kupy ciuchów nie dobijał jeszcze bardziej..
lilija
Fanka BB :)
Nieeeeeeeee nie wierze w zababony, bo wierze w Boga )Ja Koła polecam pompowane.
margo1705, tez mam plan kupować małymi kroczkami. Mam zasadę kupowania od poznania płci, wcześniej ewentualnie malutki drobiazg uniwersalny
Carolajna32
Ja miałam jakieś 8 wózków w ciągu 6mcy, ostatecznie zostawiłam 2, Quinny Moodd i Mutsy Nexo ale dokupić muszę teraz dla rodzeństwa; wybraliśmy Bugaboo Donkey Duo. Już mam zarezerwowany
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
eveee
Moderatorka
8 wózków?! [emoji12]Ja miałam jakieś 8 wózków w ciągu 6mcy, ostatecznie zostawiłam 2, Quinny Moodd i Mutsy Nexo ale dokupić muszę teraz dla rodzeństwa; wybraliśmy Bugaboo Donkey Duo. Już mam zarezerwowany
reklama
Carolajna32
Eveee tak, mam manię wózkową
Przy córce miałam 16
Hahaha )))
Przy córce miałam 16
Hahaha )))