reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

evee jedo to wózek produkowany w ostrowie, blisko Oleśnicy, tez patrzyłam na te wózeczki.

Ola_fasola podoba mi się espiro vector pro, bo pasuje do niego cybex i maxicosi
upload_2016-7-26_12-31-7.jpeg

cybex fides (ale minus taki, że ani pokrywy na gondole ani na spacerówka, a potem do niego śpiworek to tylko cybex i to za 379 zł....więc grubo się zastanawiam)
upload_2016-7-26_12-32-25.jpeg

bebetto nico granatowy lub czarny
images

camarelo avenger

one w zasadzie sa wszystkie w przedziale cenowym 1000-1600.
nie przerażajcie się kolorem czarnym, wcale nie blednie jak dobrej jakości wózek i jeśli materiał jest dobry to też dziecko się nie przegrzewa, dla starszego syna miałam spacerówkę parasolkę espiro czarną i rewelacyjnie się sprawdziła przy dziecku 2-3 letnim

Załączniki

• upload_2016-7-26_12-31-7.jpeg
    upload_2016-7-26_12-31-7.jpeg
    6,8 KB · Wyświetleń: 1 099
  • upload_2016-7-26_12-32-25.jpeg
    upload_2016-7-26_12-32-25.jpeg
    10,6 KB · Wyświetleń: 1 099
reklama
Camarelo mamy spacerowka eos. Jest świetna szybko.i łatwo sie składa. Dla drugiego dziecka kupimy tylko gondole ze stelażem. Później sama nową spacerowke. Fotelik samochodowy nowy ale w przedZiale od 0 do 18 kg. Aby trochę posłużył

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Ola a ta kółka z przodu sa piankowe?
Moja spacerówka wyglada tak :
wozek_camarelo_eos_min.jpg

Koła są piankowe.
Będę polowała na gondole z tej samej firmy, ale uzywaną, bo tylko na pół roku. Pózniej kupie nową spacerówkę z dostawką dla dwójki

Spacerowke polecam Baby Jogger City Mini, nie miałam lepszego wózka składa się jedna ręką. A z wielofunkcyjnych to miałam x-lander x-move tez spoko.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilija nie wiem czy piankowe, wizualnie podoba mi sie ten wózek ale koła wolała bym pompowane. Fajny jest wizek bebetto nico który wrzuciła madziek. Patrzę na to czy w spacerówce budka zaciąga sie daleko, w quinny spacerówka była beznadziejna.

Lilija nie wiem czy piankowe, wizualnie podoba mi sie ten wózek ale koła wolała bym pompowane. Fajny jest wizek bebetto nico który wrzuciła madziek. Patrzę na to czy w spacerówce budka zaciąga sie daleko, w quinny spacerówka była beznadziejna.

Ola zobacz sobie budke w baby Jogger City Mini

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry