reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Mi tam się super prowadzi. jedną ręką spokojnie się da. niania mówi że to najlepszy wózek jaki miała do tej pory a pracuje od 20 lat.
musisz sama przetestować bo z opiniami to zawsze różnie jest, nie każdy szuka tego samego. My znaleźliśmy wszystko to co chcieliśmy właśnie w bebetto i jesteśmy bardzo zadowoleni

36 tydzień

reklama
My też zamowilismy bebetto, nie mam jeszcze doświadczenia z wózkami ale wydawał mi się lekki i wygodny, łatwo się się składa i cena też przystepna.

1485447023-aaaaaa.jpeg

Miał być żółty ale jest cały szary, na żywo super wygląda i co jest plusem w spacerowce ma pod nogami ta ciemna skórę a nie żółta czy biało jak przy innych kolorach które mi się podobały.

Aga wiem że prześcieradła są na allegro ale chciałam z polecenia żeby jakosciowo były ok. Bo kupiłam np ręcznik. Prawie 100 osób kupiło i szajs straszny. Myślałam, że skoro takie popularne to dobre, a nie prawda;-) a gdzie z Hippa chusteczki kupiłaś? U mnie w Rossmann, Tesco nie ma.
w rossmannie kupowalam hippa chusteczki ;)

Jakich chusteczek do pupy planujecie używać? Ja odkąd czytam blog sroka o... trudno mi się zdecydować na któreś. Wzielabym babydreamy ale mój Szanowny ma z uważa, ze sa za tanie i jak tanie to na pewno źle; -) a skład mają jeden z lepszych.
Gdzie zamawialiscie prześcieradła do wózka?
Link do artykułu odnośnie chusteczek nawilzonych
Link do: Chusteczki nawilżane dla dzieci - sprawdź, które polecamy! - Czytamy Etykiety
Ja na próbę kupiłam po paczce kindi, Velvet, baby dream calendula

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry