reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Aga wiem że prześcieradła są na allegro ale chciałam z polecenia żeby jakosciowo były ok. Bo kupiłam np ręcznik. Prawie 100 osób kupiło i szajs straszny. Myślałam, że skoro takie popularne to dobre, a nie prawda;-) a gdzie z Hippa chusteczki kupiłaś? U mnie w Rossmann, Tesco nie ma.

reklama
Jakich chusteczek do pupy planujecie używać? Ja odkąd czytam blog sroka o... trudno mi się zdecydować na któreś. Wzielabym babydreamy ale mój Szanowny ma z uważa, ze sa za tanie i jak tanie to na pewno źle; -) a skład mają jeden z lepszych.
Gdzie zamawialiscie prześcieradła do wózka?
Ja mam Fitti. Ale muszę na spokojnie przejrzeć bloga.

Mam dylemat co do wózka. Niby juz miałam upatrzony ale dzisiaj mnie coś tknelo i zaczęłam oglądać Bebetto. I niby fajny (choć wizualnie Skyline bardziej mi się podoba) no i minus taki, że Bebetto ma spacerowe tyłem do rodzica... a skyline można przekładać. Różnica to tylko 500 zł, więc absolutnie nie chodzi o kasę... no i nie wiem sama... chyba postawie na "bardziej podoba mi się"

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A ja musze jeszcze do wozka kupic. Mam tylko do lozia no i kupiłam jedno w kiku na przewijak a jedno bedzie szyte z materialu jaki sb wybralam.

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Kurczę Anik Twój wybór z wózkiem. Ja patrzyłam żeby w moim dało sie odwracać kierunek jazdy bo niektóre dzieci nie lubią jeździć tyłem w kierunku jazdy:/ i pózniej lipa.

Co do prześcieradeł to do łóżeczka już kupiłam stacjonarnie i nie ma tego sprzedawcy na Allegro. Resztę zamawiam u r_p77 nie wiem jak z jakością ma trochę złych opini na Allegro z tym ze on jest Z Bielska wiec podjade i wszystko obejrzę.

Ja mam Fitti. Ale muszę na spokojnie przejrzeć bloga.

Mam dylemat co do wózka. Niby juz miałam upatrzony ale dzisiaj mnie coś tknelo i zaczęłam oglądać Bebetto. I niby fajny (choć wizualnie Skyline bardziej mi się podoba) no i minus taki, że Bebetto ma spacerowe tyłem do rodzica... a skyline można przekładać. Różnica to tylko 500 zł, więc absolutnie nie chodzi o kasę... no i nie wiem sama... chyba postawie na "bardziej podoba mi się"

bebetto ma spacerówke w obie strony. tylko jak jest tyłem do rodzica to można złożyć wózek całkowicie a jak przodem do rodzica to trzeba zdjąć spacerówke ze stelażu najpierw a dopiero później złożyć stelaż:)

36 tydzień

Jakich chusteczek do pupy planujecie używać? Ja odkąd czytam blog sroka o... trudno mi się zdecydować na któreś. Wzielabym babydreamy ale mój Szanowny ma z uważa, ze sa za tanie i jak tanie to na pewno źle; -) a skład mają jeden z lepszych.
Gdzie zamawialiscie prześcieradła do wózka?

My mamy chusteczki hipp (sa w Tesco) a prześcieradełka z poofi mam ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

reklama
bebetto ma spacerówke w obie strony. tylko jak jest tyłem do rodzica to można złożyć wózek całkowicie a jak przodem do rodzica to trzeba zdjąć spacerówke ze stelażu najpierw a dopiero później złożyć stelaż:)

36 tydzień
No właśnie na tej aukcji nie jest to pokazane i zwatpilam. Pytanie jak się prowadzi bo kilka opinii słyszałam, że niezbyt....
A ten pierwszy moja przyjaciółka ma i jest z niego bardzo zadowolona...
Kurczę Anik Twój wybór z wózkiem. Ja patrzyłam żeby w moim dało sie odwracać kierunek jazdy bo niektóre dzieci nie lubią jeździć tyłem w kierunku jazdy:/ i pózniej lipa.

Co do prześcieradeł to do łóżeczka już kupiłam stacjonarnie i nie ma tego sprzedawcy na Allegro. Resztę zamawiam u r_p77 nie wiem jak z jakością ma trochę złych opini na Allegro z tym ze on jest Z Bielska wiec podjade i wszystko obejrzę.
No właśnie Krzyś nie znosił jechać tyłem do mnie. Pierwsze spacery to było wycie, tańczenie i odwracanie wózka. Jeszcze jak szliśmy we dwoje z mężem to któreś z nas szło przed wózkiem a jak szłam sama no to syrena... dlatego nie chce popełnić tego błędu.

Do góry