reklama
Kamylcia
Fanka BB :)
My w grudniu mieliśmy wózki oglądać i zamówić a teraz nie wiem jak to będzie jak ja musze leżeć.. aj wszystko nie tak i tyle rzeczy jeszcze do kupienia.[emoji58]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
aga6
Dobrze ze w dzisiejszych czasach mamy internetowe sklepyMy w grudniu mieliśmy wózki oglądać i zamówić a teraz nie wiem jak to będzie jak ja musze leżeć.. aj wszystko nie tak i tyle rzeczy jeszcze do kupienia.[emoji58]
no, ale wózek to lepiej na żywo obejrzeć i przymierzyć jednak...Dobrze ze w dzisiejszych czasach mamy internetowe sklepy
Kamila może sam wózek chociaż uda się żebyś mogła pooglądać, zbieraj siły :*My w grudniu mieliśmy wózki oglądać i zamówić a teraz nie wiem jak to będzie jak ja musze leżeć.. aj wszystko nie tak i tyle rzeczy jeszcze do kupienia.[emoji58]
wszystkozajete
Moderatorka
Kamylcia zrób dobry research wózków w necie, później obdzwoń sklepu stacjonarne w swoim mieście i dowiedz sie gdzie możesz obejrzeć interesujące Cię modele i pojedziesz na godzinkę czy dwie przetestować i pomacać mając już pewność, że nie będziesz czasu tracić na szukaniu. Szybko załatwisz sprawę, a szyjka nie powinna na tym ucierpieć.
Kamylcia
W moim mieście nie ma takich sklepów:/ najbliższy 16km ale tam to takie pojedyncze szału nie ma a drugi 50km. Nie no mam nadzieje ze do konca grudnia wszystko się ułoży i będzie dobrzeKamylcia zrób dobry research wózków w necie, później obdzwoń sklepu stacjonarne w swoim mieście i dowiedz sie gdzie możesz obejrzeć interesujące Cię modele i pojedziesz na godzinkę czy dwie przetestować i pomacać mając już pewność, że nie będziesz czasu tracić na szukaniu. Szybko załatwisz sprawę, a szyjka nie powinna na tym ucierpieć.
wszystkozajete
Moderatorka
W moim mieście nie ma takich sklepów:/ najbliższy 16km ale tam to takie pojedyncze szału nie ma a drugi 50km. Nie no mam nadzieje ze do konca grudnia wszystko się ułoży i będzie dobrze
No to zorientuj się w sytuacji w najbliższym dużym mieście
A'gusia
My meble pewnie będziemy kupować używane. Zresztą nawet nie mam ich gdzie wstawiac. Ale jakoś to będzie!My dlatego zaczęliśmy od listopada już stopniowo gromadzić, żeby nie czuc po kieszeni
Poza tym na meble do 6 tygodni czekania, więc już zamówione, zaliczka wpłacona i czekamy. Wózek teraz, żeby był kolor, który chcieliśmy
My materac też lateksowy oddychający
:-)
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A'gusia
Dobrze będzie! Dacie radę!My w grudniu mieliśmy wózki oglądać i zamówić a teraz nie wiem jak to będzie jak ja musze leżeć.. aj wszystko nie tak i tyle rzeczy jeszcze do kupienia.[emoji58]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom