reklama
aga6
Fanka BB :)
Skarpeteczki zawsze mnie rozczulają ♡♡
My dlatego zaczęliśmy od listopada już stopniowo gromadzić, żeby nie czuc po kieszeni
Poza tym na meble do 6 tygodni czekania, więc już zamówione, zaliczka wpłacona i czekamy. Wózek teraz, żeby był kolor, który chcieliśmy
My materac też lateksowy oddychający
Poza tym na meble do 6 tygodni czekania, więc już zamówione, zaliczka wpłacona i czekamy. Wózek teraz, żeby był kolor, który chcieliśmy
My materac też lateksowy oddychający
aga6
No my wózkarnie bedziemy mieli w nowym mieszkaniu wiec chociaz nie bede musiala z wozkiem smigac tą windąJa już myślę, gdzie te kartony z wózkiem będą stały haha na środku chyba gdzieś chyba że go skręcimy odrazu, ale wtedy gdzie będzie stał wózek ? Brakuje 3 pokoju teraz
no potem to na klatce będziemy zostawiać przy drzwiach do mieszkania, sąsiedzi też tak zostawiali, nie było kradzieży, nowy blok, uczciwi ludzie, monitoring może nikt się nie szarpnie a mieszkaniu nie wyobrażam sobie go trzymać potem...
ewciiik
O właśnie to jest teraz u mnie. Wieczne przestawianie czegoś
Muszę sie pozbyć starego regału i wtedy wózek do dziecięcego pokoju a jak sie już urodzi to na korytarzu bo mamy zamykane. A karton z wózka wyrzuciłam był ogromny
Jeszcze wanienkami w kartonie stoi.
I mi ciasno:/
Muszę sie pozbyć starego regału i wtedy wózek do dziecięcego pokoju a jak sie już urodzi to na korytarzu bo mamy zamykane. A karton z wózka wyrzuciłam był ogromny
Jeszcze wanienkami w kartonie stoi.
I mi ciasno:/
reklama