reklama
aga6
Fanka BB :)
Potrzebuję Waszej pomocy.
Ile byście dały za używane:
- torba ciuszków
- kołdra + wypełnienie + ochraniacze na szczebelki
- ręcznik
- rożek
- bujaczek
- mata edukacyjna
- podgrzewacz do butelek
bo od koleżanki mam odkupić i powiedziała, żebym dała jej ile uważam a ja nie mam pojęcia ;P
Ile byście dały za używane:
- torba ciuszków
- kołdra + wypełnienie + ochraniacze na szczebelki
- ręcznik
- rożek
- bujaczek
- mata edukacyjna
- podgrzewacz do butelek
bo od koleżanki mam odkupić i powiedziała, żebym dała jej ile uważam a ja nie mam pojęcia ;P
to zobacz po ile jakieś używki chodzą itp. nie wiadomo w jakim stanie, to też cena inaczej...bo od koleżanki mam odkupić i powiedziała, żebym dała jej ile uważam a ja nie mam pojęcia ;P
my dzisiaj kupiliśmy leżaczek-bujaczek
wpłaciliśmy zaliczkę na mebelki i będziemy czekać
Kleinekatia
Ja czekałam do grudnia z zakupami i zbieraniem ciuszkow od rodziny. Teraz zaczynam 7 miesiac ciazy wiec juz po malu mozna zbierac. Jesli urodze koniec lutego (usg tak mowi) to juz nie tak dalekoŚliczny pajacyk mi mąż ciagle mówi ze na ciuszki jeszcze czas..
Kleinekatia
Fajooowy a powiedz jaki to rozmiar? Czy to taki w ktorym mozna ze szpitala maluszka zabrac? Ja dostalam spiworki ale nie wiem czy nie za duze...Jeeest! mam drugą rzecz dostałam w spadku
aga6
j
ja od stycznia zaczne czekam na paczuche od kolezanki, w okolicy swiat ma mi wszystko dac i pozniej zobaczymy co dokupic trzebaJa czekałam do grudnia z zakupami i zbieraniem ciuszkow od rodziny. Teraz zaczynam 7 miesiac ciazy wiec juz po malu mozna zbierac. Jesli urodze koniec lutego (usg tak mowi) to juz nie tak daleko
reklama
aga6
t
rozmiar 62 wiec ciezko powiedziec zalezy jak duza corcia bedzieFajooowy a powiedz jaki to rozmiar? Czy to taki w ktorym mozna ze szpitala maluszka zabrac? Ja dostalam spiworki ale nie wiem czy nie za duze...