reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Właśnie widziałam tez te płozy. Tylko sie zastanawiałam czy do łóżeczka z szuflada tez one bedą służyły, ale jak widać na zdjęciu od Oli to tak:)

A chyba ten zestaw zamówię Link do: ZESTAW RADEK VII KLUPŚ ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ NOWOŚĆ
Tylko moje łóżeczko Klupś po Julci nie nadawało się dla drugiego dziecka.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

1480707059431.jpg
jednak zmiana planów na ten model komody i łóżeczka, bo mąż stwierdził, że tamte gwiazdki zbyt jednoznacznie mu się kojarzą... Ahhh faceci!

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Załączniki

• 1480707059431.jpg
    1480707059431.jpg
    6 KB · Wyświetleń: 260
Wrocilam z pepco :D nie mialam nic kupowac ale ... ALE jesli za czapeczke i pajacyka w sumie moglam wydac tylko 16zl to jak mialam nie kupic?! :D a czapeczke specjalnie wzielam szara nie rozowa by za slodko nie bylo tylko dorobie jej mała kokardke :D
20161203_145937.jpg

Załączniki

• 20161203_145937.jpg
    20161203_145937.jpg
    683,8 KB · Wyświetleń: 251
Wrocilam z pepco :D nie mialam nic kupowac ale ... ALE jesli za czapeczke i pajacyka w sumie moglam wydac tylko 16zl to jak mialam nie kupic?! :D a czapeczke specjalnie wzielam szara nie rozowa by za slodko nie bylo tylko dorobie jej mała kokardke :D
Zobacz załącznik 786020
No i super ;) nie ma co takiego rozowego cukiereczka robic ;)
Popieram:d
Dziewuszki a słyszałyście coś o wózkach Kunert? bo mi się jeden spodobał :d

reklama
Paulyna a jaka wysoka ta komoda? Bo jak sie uda i wyniesiemy sie to moze jakas kupie komode i dokupie do tego przewijak

f2w3d5qp9wivu3fb.png

Do góry