reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
U mnie przebieranie na łóżku nie wchodziło w grę, bo rana po cesarce dawała się we znaki i tak bym nie dała rady. Poza tym bałam się, że jakiś niekontrolowany sik mi wszystko zaleje, a Szymkowi swego czasu jak się go przebierało często się to zdarzało ;) Zawsze obok wisiała tetra do łapania :D

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Kolejne kilka rzeczy do kompletu ;-) jeśli się okaże, że jednak synowi coś odpadli i będzie córka to będę sprzedawać;-)
1489148159-aaaaaa.jpeg
1489148165-aaaaaa.jpeg
1489148170-aaaaaa.jpeg
Te poniżej to wyprzedaż 5-10-15.
1489148174-aaaaaa.jpeg
1489148178-aaaaaa.jpeg

p19udqk3ohjsffpu.png

O.paulina do pół roku używa się przeważnie tylko tych małych 150 ml.Te większe w 2 półroczu będą przydatne.Warto mieć ich kilka w zapasie.Zaczyna się od smoczka 0 ale do butli większej możesz już mieć taki z większy dziurką lub krzyżowy dla kaszki.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga taka nakładka się przydaje bo możesz ją brać na kanapę.Ja najczęściej dzieci na kanapie przewijałam.Ale chcę też mieć przewijak nad łóżeczkiem.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry