reklama
edyta27
O&M
Zobaczcie co Maciek dostał od chrzestnego i Jego żonki na urodzinki:
http://www.unicef.pl/sklep/index_2879.htm
REWELACJA!!!!
Polecam, super do nauki słówek angielskich.
Mały naprawdę bardzo to lubi i się uczy!
http://www.unicef.pl/sklep/index_2879.htm
REWELACJA!!!!
Polecam, super do nauki słówek angielskich.
Mały naprawdę bardzo to lubi i się uczy!
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Edzia na pewno sie spodobaja, Jula jak wygralismy tą paczke z Disney Channel, tez dostała w niej te ksiazeczki, i bardzo jej sie podobaja, mimo ze bajki nigdy nie oglądała ;-)
Kinus fajne buty Ty zawsze kupujesz Hanelce te butki te "oddychajace" prawda? Jak one sie sprawdzaja?
Jula dostałą na urodzinku Bartki takie za kostke, lekko ocieplane, i pewnie jak na tutejsza zime bedą ok, ale właśnie mysle nad takimi jakimiś sportowymi, które nie przemiękaja bo chyba takich typowych futrzastych kozaków nie bede kupować, zobacze jakie temp bedą.
Edziu to co pokazałaś ten autobus - to jula ma tego typu taki niby komputer, własnie z literkami i słówkami angielskimi, nawet fajnie sie tym bawi
Kinus fajne buty Ty zawsze kupujesz Hanelce te butki te "oddychajace" prawda? Jak one sie sprawdzaja?
Jula dostałą na urodzinku Bartki takie za kostke, lekko ocieplane, i pewnie jak na tutejsza zime bedą ok, ale właśnie mysle nad takimi jakimiś sportowymi, które nie przemiękaja bo chyba takich typowych futrzastych kozaków nie bede kupować, zobacze jakie temp bedą.
Edziu to co pokazałaś ten autobus - to jula ma tego typu taki niby komputer, własnie z literkami i słówkami angielskimi, nawet fajnie sie tym bawi
Luleczko, no jakoś tak zawsze wychodzi, że kupuję jej oddychające butki. Mam słabość do Geox'ów :-). POjęcia nie mam jak sprawdziły by sie przy siarczystych mrozach, ale na takie zimy jak mamy od kilku lat są rewelacyjne
Prezenty POd choinkę :
1.Lalka Julka :
Corolle
2.łóżeczko dla niej :
3. ubranko
4. zestaw do karmienia
5. mozaika z wiertarką
educarium sp. z o.o. pomoce dydaktyczne dla szk�, przedszkoli i rodzic�w
6. taka gra przeplatanka
7.puzzle
8. kamerka, w której pojawiają się obrazki dzikich zwierząt, ale nie mogę znależć do niej linka
9.puzzle, kubek z wężem podobny do tego poniżej
10. film "Dzwoneczek" + bluzeczka z główną bohaterką
11.książki i naklejanki...
12.plastelina
13. taka układanka
Puzzle 3 - Merlin.pl
To od części rodzinki...Reszta prezentów, to tajemnica ;-), o ile będą , bo może rózga się zdarzy
1.Lalka Julka :
Corolle
2.łóżeczko dla niej :
3. ubranko
4. zestaw do karmienia
5. mozaika z wiertarką
6. taka gra przeplatanka
7.puzzle
8. kamerka, w której pojawiają się obrazki dzikich zwierząt, ale nie mogę znależć do niej linka
9.puzzle, kubek z wężem podobny do tego poniżej
10. film "Dzwoneczek" + bluzeczka z główną bohaterką
11.książki i naklejanki...
12.plastelina
13. taka układanka
Puzzle 3 - Merlin.pl
To od części rodzinki...Reszta prezentów, to tajemnica ;-), o ile będą , bo może rózga się zdarzy
Ostatnia edycja:
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Wszystkie zabawki super :-)
Duzo Hania prezentow dostanie ;-) ilu Was na wigilii bedzie w takim razie jak tylko od czesci rodzinki prezenty pokazalas ;-) :-)
A co od rodzicow ??
U nas takie prezenty sie nie sprawdza, lalki , lozeczko, ubranka, krzeselko do karmienia i akcesoria Sandra ma stoi to wszystko i wcale sie tym nie bawi. Wiec kolejnych nie kupujemy bo po co.
Do nr 5 tej mozaiki ma cos bardzo podobnego tylko bez wiertarki,
Ta ra przplatanka wyglada na fajna czegos takiego nie ma i szczerze to nic tu takiego nie widzialam.
Puzzle wszytskie juz sie znudzily.
Kamery nie ma i moze i by sie przydala ;-) jakas podpowiedz jest ;-):-)
puzzle spod 9 ma tez bardzo podobne i tez juz umie ukladac prawie z zamknietymi oczami ;-) wiec sie znudzily.
Bajek po angielsku nie chce ogladac wiec odpadaja.
Plastelina jest i dlugo dlugo jeszcze bedzie ;-)
Pomysly mi sie wyczerpaly.
Moje dziecko bardzo lubie zwierzatka i praktycznie tylko nimi ma ochote sie bawic. Prawie wszystkie zwierzaki juz ma, wiec nie ma co kupic. Chcialam kupic fajna farme czy cos w tym stylu ale nigdzie u nas nie ma czegs takiego. Jest ale tylko dla maluchow. Wszyscy sie smieja i mowia ze chyba mala pani dr weterynarz nam rosnie :-)
Dzieki a pomysly :*
Duzo Hania prezentow dostanie ;-) ilu Was na wigilii bedzie w takim razie jak tylko od czesci rodzinki prezenty pokazalas ;-) :-)
A co od rodzicow ??
U nas takie prezenty sie nie sprawdza, lalki , lozeczko, ubranka, krzeselko do karmienia i akcesoria Sandra ma stoi to wszystko i wcale sie tym nie bawi. Wiec kolejnych nie kupujemy bo po co.
Do nr 5 tej mozaiki ma cos bardzo podobnego tylko bez wiertarki,
Ta ra przplatanka wyglada na fajna czegos takiego nie ma i szczerze to nic tu takiego nie widzialam.
Puzzle wszytskie juz sie znudzily.
Kamery nie ma i moze i by sie przydala ;-) jakas podpowiedz jest ;-):-)
puzzle spod 9 ma tez bardzo podobne i tez juz umie ukladac prawie z zamknietymi oczami ;-) wiec sie znudzily.
Bajek po angielsku nie chce ogladac wiec odpadaja.
Plastelina jest i dlugo dlugo jeszcze bedzie ;-)
Pomysly mi sie wyczerpaly.
Moje dziecko bardzo lubie zwierzatka i praktycznie tylko nimi ma ochote sie bawic. Prawie wszystkie zwierzaki juz ma, wiec nie ma co kupic. Chcialam kupic fajna farme czy cos w tym stylu ale nigdzie u nas nie ma czegs takiego. Jest ale tylko dla maluchow. Wszyscy sie smieja i mowia ze chyba mala pani dr weterynarz nam rosnie :-)
Dzieki a pomysly :*
reklama
Kupiłam Kubie klocki KIDI TEC -zestaw średni
Consumer Sets - Product - kiditec
A wczoraj kupiłam taką piżamkę :-)
Dla chłopaków jeszcze bardzo podobają mi się te klocki drewniane
WoodyClick.com
Consumer Sets - Product - kiditec
A wczoraj kupiłam taką piżamkę :-)
Dla chłopaków jeszcze bardzo podobają mi się te klocki drewniane
WoodyClick.com