oczekująca89
Zaciekawiona BB
Jakie kocyki polecacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@oczekująca89 zależy do czego Na spacer, do domu, na zimę, na lata, do owijania, inne opcje, jaki materiał Cię interesuje?
Dziewczyny, teraz ja mam pytanie. Czy któraś z Was zamawiała materac Hevea z allegro? Zastanawiam się, jak one są pakowane. Boję się, żeby się nie odkształcił w czasie podróży, w końcu to ważne żeby nie miał żadnych zniekształceń, a kurierzy raczej specjalnie nie dbają o to co przewożą. Może jednak lepiej podjechać i kupić osobiście?
Czemu żałujesz ?Do wszystkiego nie mam jeszcze za bardzo żadnych oprócz tego Link do: Mon Petit Bleu, Kocyk welurowy bawełniany z ociepliną, 90x100 cm, sowy , ale szczerze mówiąc żałuje, że go zamówiłam.
Zamówiłam wczoraj Hevea z allegro, dam znać jak przyjdzie
mnie ostatnio kurier z dpd właśnie zapytał. czy sama sobie przyniosę przesyłkę z samochodu, bo on ma ścięgno nadwyrężone.. To była przesyłka z łóżeczkiem dla Edzia@BasiaBM , moze ten z polskiej firmy to poofi? Wyglada jak robiony z wełny, ale jest z delikatnej bawełny organicznej.
Link do: Poofi, Kocyk tkany, Ciemnoszary
Co do transportu materaca to warto sie zastanowić. Mam zalecony oszczędny tryb życia, wiec niejako z końiecznosci bazuje na zakupach on line. Stan w jakim dostarczono mi przesyłkę w czwartek wola o pomstę. Rozerwane, brudne, zdeptane opakowanie. Gdyby nie fakt, ze akurat to był katalog to nie przyjęłabym paczki. Ale to znów nerwy i czas. Kurier to dpd. Masakra.
Zgroza. To jak jest niedysponowany to ńiech idzie na l4. Wie,, ze wredna jestem, ale ostatnio mnie kilkakrotnie wkurzył kurier dpd. Poprzedni był ok, a ten to taki wiecznie spóźniony, rozmymlany i łaskę zrobi,ze przywiezie paczkę. Najcześciej w wyświniońym opakowańiu.mnie ostatnio kurier z dpd właśnie zapytał. czy sama sobie przyniosę przesyłkę z samochodu, bo on ma ścięgno nadwyrężone.. To była przesyłka z łóżeczkiem dla Edzia