reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Największą zaletą szumisia nie jest sam szum, ale wbudowany czujnik płaczu dziecka, który sprawia, że miś sam się uruchamia i nie musimy za każdym razem wstawać do dziecka.
Brzmi fajnie, ale trudno przewidzieć jak dziecko będzie reagowało na szum, bo myślę, że to bardzo indywidualna sprawa. U znajomych szumiś się nie sprawdził, natomiast sprawdziła się (podobnie jak poleca @BasiaBM) aplikacja na smartfona.
Jeszcze kilka lat temu nie było takich bajerów i u mnie starszy syn zasypiał przy odkurzaczu:) Natomiast u młodszego nie musiałam używać żadnych wspomagaczy, bo spał jak anioł. Także @Lilka455 może się okazać, że Twoja dzidzia wcale nie będzie potrzebowała szumiących gadżetów :)

reklama
Ja tez poluje na misia szumiała, ale wlasnie zastanawiam sie czy nie kulić go dopiero po urodzeniu dziecka jak przetestuje czy taki szum mu odpowiada..
Ja sie pochwale, dzis mój narzeczony zakupił fotelik [emoji5]
1479242336-wjiagh.jpeg

Czekam z nie niecierpliwoscią do piątku jak przywiezie do domku [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny jak piszecie że dziecko spało przy suszarce czy odkurzaczu to poprostu mega kiszka bo ja sobie nie wyobrazam że dziecko idzie spać - ja chce cos zrobić i mi odkurzacz napiernicza godzine albo suszarka :) no juz rozumiem ta muzyczke cichutką z iphone, no chyba że macie cichutki odkurzacz bo mój to raczej na pobódke może jedynie podziałac :)

dziewczyny jak piszecie że dziecko spało przy suszarce czy odkurzaczu to poprostu mega kiszka bo ja sobie nie wyobrazam że dziecko idzie spać - ja chce cos zrobić i mi odkurzacz napiernicza godzine albo suszarka :) no juz rozumiem ta muzyczke cichutką z iphone, no chyba że macie cichutki odkurzacz bo mój to raczej na pobódke może jedynie podziałac :)

U mnie to nie było tak, że odkurzacz włączałam specjalnie dla dziecka, tylko zwyczajnie sprzątałam w domu, odkurzacz chodził, a Olek spał. Ale mój synek, to w ogóle był mega podatny na wibracje (w bujaczku) czy jazdę samochodem (zasypiał praktycznie w chwilę po ruszeniu).
Ja w ogóle miałam jakiegoś mega farta, bo obaj chłopcy mi ładnie spali w nocy praktycznie od samego początku. Zobaczymy jak będzie teraz ;)

Marcje piekne rzeczy;)
a jak kocyk ? Bo ja zastanawiam sie ktory wybrac z Elfi czY ten z Colorstories czy jakos tak... niejest za ciezki?;)
No ten co ty chyba masz cena troszke nizsza;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Marcje śliczne rzeczy ci przyszły. Mam tez taki sam ten biały kocyk ale to strasznie cieniutkie jest. Szukam teraz czegoś grubego dużego ciepłego i porządnego i nie moge znaleść bo w sklepach albo made in china albo brzydkie albo sztuczne :/

Do góry