reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Kamisia, o, świetny śpiwór! co to za firma?

Marcje no właśnie też o tym myślę... ja młodemu trzeba będzie gluta wyciągnąć w nocy to obudze starszaka.

@kamisia1101 super, że masz już wszystko :) jesteś na tym etapie na którym ja bym chciała być, tzn. mieć z jedną dwie rzeczy do kupienia :)

do mnie dziś przyszło łóżeczko z woodies.pl wybrałam model z gwiazdką :) chciałam złożyć i wrzucić zdjęcie, ale ze względu na remont zrobimy to później. Wymacaliśmy natomiast elementy i wyglądają bardzo porządnie no i design fajny :) i przyszedł też dywan do pokoju małego i tu zdjęcie mam

Zobacz media 717976

Happy, pajacyk ładny, ale kaptury dla maluszków to zło ;) chyba że w polarowych, ciepłych pajacach i zakłada się je na głowę. Tak to dziecko na nim leży i mu niewygodnie. Nigdy z BonPrixu nie zamawiałam, ale ktoś tu już pisał że kiepsko z jakością.

Happy, pajacyk ładny, ale kaptury dla maluszków to zło ;) chyba że w polarowych, ciepłych pajacach i zakłada się je na głowę. Tak to dziecko na nim leży i mu niewygodnie. Nigdy z BonPrixu nie zamawiałam, ale ktoś tu już pisał że kiepsko z jakością.
Dokladnie,reż nie cierpię kaptura U dziecka... męczy się tylko.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

no ten kapturek to pikuś tylko zeby jakośc była dobra :) akurat mam tylko jeden pajacyk z kapturkiem ale katurek jest odpinany. Tak sie domyslilam ze to nie wygodne dla maluszka. Ale wizualnie fajne maja te niektore rzeczy ale chyba sie nie odwaze zamówić nic. :)

reklama
Dziewczyny kocyki fajne polecam że strony mała sówka
Śpiwór jest firmy x lander z kolekcji Afryka o ile się nie mylę. Pasuje idealnie do mojego bebetto.
Polecam wam również grupeb sprzedazowa na fb perełki z Anglii . Dziewczyna sprzedaje w dobrych cenach masę nowych ciuchów z Anglii. Spr źródło więc polecam.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry