reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
Kamisia, o, świetny śpiwór! co to za firma?

Marcje no właśnie też o tym myślę... ja młodemu trzeba będzie gluta wyciągnąć w nocy to obudze starszaka.

@kamisia1101 super, że masz już wszystko :) jesteś na tym etapie na którym ja bym chciała być, tzn. mieć z jedną dwie rzeczy do kupienia :)

do mnie dziś przyszło łóżeczko z woodies.pl wybrałam model z gwiazdką :) chciałam złożyć i wrzucić zdjęcie, ale ze względu na remont zrobimy to później. Wymacaliśmy natomiast elementy i wyglądają bardzo porządnie no i design fajny :) i przyszedł też dywan do pokoju małego i tu zdjęcie mam

Zobacz media 717976

Happy, pajacyk ładny, ale kaptury dla maluszków to zło ;) chyba że w polarowych, ciepłych pajacach i zakłada się je na głowę. Tak to dziecko na nim leży i mu niewygodnie. Nigdy z BonPrixu nie zamawiałam, ale ktoś tu już pisał że kiepsko z jakością.

Happy, pajacyk ładny, ale kaptury dla maluszków to zło ;) chyba że w polarowych, ciepłych pajacach i zakłada się je na głowę. Tak to dziecko na nim leży i mu niewygodnie. Nigdy z BonPrixu nie zamawiałam, ale ktoś tu już pisał że kiepsko z jakością.
Dokladnie,reż nie cierpię kaptura U dziecka... męczy się tylko.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

no ten kapturek to pikuś tylko zeby jakośc była dobra :) akurat mam tylko jeden pajacyk z kapturkiem ale katurek jest odpinany. Tak sie domyslilam ze to nie wygodne dla maluszka. Ale wizualnie fajne maja te niektore rzeczy ale chyba sie nie odwaze zamówić nic. :)

reklama
Dziewczyny kocyki fajne polecam że strony mała sówka
Śpiwór jest firmy x lander z kolekcji Afryka o ile się nie mylę. Pasuje idealnie do mojego bebetto.
Polecam wam również grupeb sprzedazowa na fb perełki z Anglii . Dziewczyna sprzedaje w dobrych cenach masę nowych ciuchów z Anglii. Spr źródło więc polecam.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry