Czoperka
Fanka BB :)
Happy, w Bonprix zawsze możesz odesłać pracowałam tam kiedyś na infolinii i babki zamawiały dziesiątki rzeczy, mierzyły w domu i odsyłały co im nie pasowało ale z drugiej strony szkoda płacić za przesyłkę.
Noriczka, to mamy podobną wyprawkę
Oczekująca, u mnie:
Płyn do kąpieli - zamiast płynu mydło nagietkowe i Aleppo + olej migdałowy
Maść do pupy - robię krem Sroki
Maść na odparzenia - mam po Adasiu Bephanten ale stawiam na mąkę ziemniaczaną bo się lepiej sprawdziła
Chusteczki - woda, olejek + szmatki, a na wyjścia chusteczki Beaming Baby, Babydream różowe
Podkłady do przewijania - mata z Pepco, kilka jednorazowych
Proszek - orzechy piorace + olejek herbaciany
Butelka - szklana, Lovi albo Avent
Smoczek - kauczukowy Hevea
Niania - mam dobrą apkę w telefonie
Laktator - mam po Adasiu ręczny Avent, jak będzie potrzeba częstszego odciągania to kupię elektryczny z Medeli
Podkłady poporodowe - takie do położenia na łóżko kupię w aptece duże, a takie wielkie podpaski to jeszcze nie wiem jakie
Noriczka, to mamy podobną wyprawkę
Oczekująca, u mnie:
Płyn do kąpieli - zamiast płynu mydło nagietkowe i Aleppo + olej migdałowy
Maść do pupy - robię krem Sroki
Maść na odparzenia - mam po Adasiu Bephanten ale stawiam na mąkę ziemniaczaną bo się lepiej sprawdziła
Chusteczki - woda, olejek + szmatki, a na wyjścia chusteczki Beaming Baby, Babydream różowe
Podkłady do przewijania - mata z Pepco, kilka jednorazowych
Proszek - orzechy piorace + olejek herbaciany
Butelka - szklana, Lovi albo Avent
Smoczek - kauczukowy Hevea
Niania - mam dobrą apkę w telefonie
Laktator - mam po Adasiu ręczny Avent, jak będzie potrzeba częstszego odciągania to kupię elektryczny z Medeli
Podkłady poporodowe - takie do położenia na łóżko kupię w aptece duże, a takie wielkie podpaski to jeszcze nie wiem jakie